Альо-альо, шо за наєзди на райцентр, в якому Львів набільше сило?Vusiko писав:Коба, Ну то ж Пустомити, там таких повно![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Альо-альо, шо за наєзди на райцентр, в якому Львів набільше сило?Vusiko писав:Коба, Ну то ж Пустомити, там таких повно![]()
vedeney писав:Альо-альо, шо за наєзди на райцентр, в якому Львів набільше село?
MAECTP0 писав:смалиш схему!!!
туди легально заїхати можна з кульчицької бо на тому повороті знак "рух заборонено"MAECTP0 писав:Адже пару десятків метрів перед тим є зїзд вправо
я з протилежної зупинти топав, кента садив на маршрутку...MAECTP0 писав:Про кишеню я пав на увазі що ти зїхав в кишеню й звідтам фотав. Чи на тротуарі аутівкою був?
скажи чесно (тільки чесно-чесно поклавши руку на серце), ти би при порожній дорозі серед ночі ставав за 200 м від місця твого призначення (або десь в недосяжній дупі) при можливості стати прямо біля самого того місця, нічого при цьому не порушуючи? отож!Konsperant писав:питання не у порушенні, а в культурі,
дійсно... щось таке пригадую. Туди давно просто не заїзджав. Але?!?!? хіба той знак забороняє вїзджати? ТОто це обмежений проїзд й якщо ти там працюєш, живеш... навіть запаркуватись то мало б бути можна. Знак означає що не можна просто так собі вїзджати.Konsperant писав:на тому повороті знак "рух заборонено"
в тім то й пришпил, що мова не про 200м а про максимум 40.Sally писав:ставав за 200 м
геройКоба писав:Konsperant, не переживай, я вже років з 6 їжджу під "цеглу"
це суб"єктивно. ти ВЖЕ вимагаєш для нього дискомфорту. тут або дискомфотр йому або тобі. вибирай :)Konsperant писав:Sally, я стараюся не створювати дискомфорту іншим учасникам руху своєю поведінкою на ній.
Ну і правильно. Забий на ті ПДД, хто їх взагалі придумав.мені пофік
Во б аварій було б на перехрестіMAECTP0 писав:А якщо ще й нахилитись, то можна так й без машини на перехресті стояти
Та про що ви говорите?! він що
комусь там заважає?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 24 гостей