Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Їзда зимою на літніх колесах
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Terry
а до чого тут слова крутий і дорослий? як хтось на форумі писав машина це просто засіб для пересування... і причом тут панти, дорослий, нерозумію.
буває таке шо я їзджу до неї на пижику але зазвичай на машині.
а до чого тут слова крутий і дорослий? як хтось на форумі писав машина це просто засіб для пересування... і причом тут панти, дорослий, нерозумію.
буває таке шо я їзджу до неї на пижику але зазвичай на машині.
Востаннє редагувалось Вів, 27 лютого 2007, 10:34 користувачем Figaro, всього редагувалось 1 раз.
TRT
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Перестань писати "лівандовським" жаргоном, чи ти думаєш шо то дуже круто?Figaro писав: тьолки - пацанячий вираз який означає дівчата дівки і т.д єслі в тебе тіки один переклад цього слова хто тобі винен... напевно значення його тобі вбила якась дівчина. між пацанами і дівчатами зовсім інші розмови чувак. незнаю як в тебе там на районі де ти живеш, але в нас тут каров немає
Пояснюю ше раз - краще шось собою представляти і мати чим заплатити в ресторані навіть якшо ти приїхав на маршрутці на побачення, навіть пішочком можна прийти якшо так сильно страшно що не так зрозуміють. Але в нас люди дивні - куплять машину(неважно яку) чуть не на останні гроші і потім не можуть навіть собі дозволити завести дівчину в кіно.Figaro писав: як я поняв це було до когось спрямовано, ну тоді оточни до кого...
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Контактна інформація:
я старався просто уточнити тобі значення цього слова.pikach00 писав:Перестань писати "лівандовським" жаргоном, чи ти думаєш шо то дуже круто?
якшо ти незнає машина дісталась від тата, ти останні цитати кидай наголос на те шо ніби в мене пусті кишені - відповім тобі гроші в мене напастой є(робота+лівак).pikach00 писав: Але в нас люди дивні - куплять машину(неважно яку) чуть не на останні гроші і потім не можуть навіть собі дозволити завести дівчину в кіно.
TRT
- doc
- Контактна інформація:
тепер уяви собі ситуацію, ти хочеш з дівчиною поїхати в гори (незалежно від пори року), ти студент, є 2 варіанти це зробити:pikach00 писав:Але для чого купляти шось старе і понтуватись перед "тьолками"
1. Ти замовляєш таксі і їдеш з нею в гори для романтичного проведення часу. Тільки от шо ти з таксістом зробиш?
2. Ти сідаєш в своє старе жигулі, і вам обом абсолютно насрати на чому ви їдете, ви двоє, вам добре, і на голову ніц не капає
то який ти варіант вибереш????
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Та бо складається таке враження, що всі мозги поїв.Figaro писав:а до чого тут слова крутий і дорослий?
Figaro писав:напастой
Figaro писав:тьолки
Figaro писав:пацанячий
Figaro писав:чувак
Шо за децкий сад? Невже навіть в 18р., маючи автомобіль, неможна почати дорослішати?Figaro писав:як в тебе там на районі де ти живеш
Це не машина, а місце зустрічейpikach00 писав:Але для чого купляти шось старе і понтуватись перед "тьолками"
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Не пора тему закрити? Бо тут вже перейшли на особистості!
Пікачу, ти явно не врівноважений. Чого вчепився до Тараса? Що хочеш довести? Всі давно зрозуміли твою позицію. Вчерговий раз хочеш довести, що жигуль, то не машина і що хто не їздить на нових машинах (опелях астра на зимовій резині) той лапух?! І хто сам не доробився до машини, той жебрак?
Тарас, ти теж не кращий. Навіщо провокуєшся? В подальшому такі теми не створюй, будь скромніший. Зимову резину постарайся на наступну зиму купити, то не жарти. В самого на жопелі погану маю, вже страшно на ньому їздити.
Пікачу, ти явно не врівноважений. Чого вчепився до Тараса? Що хочеш довести? Всі давно зрозуміли твою позицію. Вчерговий раз хочеш довести, що жигуль, то не машина і що хто не їздить на нових машинах (опелях астра на зимовій резині) той лапух?! І хто сам не доробився до машини, той жебрак?
Тарас, ти теж не кращий. Навіщо провокуєшся? В подальшому такі теми не створюй, будь скромніший. Зимову резину постарайся на наступну зиму купити, то не жарти. В самого на жопелі погану маю, вже страшно на ньому їздити.

Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 8 гостей