CAT писав:ну давайте зберемось!!! будуть німці і японці, подивимось шо до чого)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
CAT писав:ну давайте зберемось!!! будуть німці і японці, подивимось шо до чого)
Novel писав:А взагалі за авто. яке коштує пару десяток тон зелені ще й паритись з Мовілями? Ти чо знущаєшся? Чел конечно крутий, але що таке мовіль він очі булькаим надує від почутого...
DNK писав:Аксель тобі треба писати казки(ну таке враження виникає після твоїх відповідів.
hrdrive, головне, що хлопці це все сприйняли серйозноhrdrive писав:axel, пиши ше, старий, валяюся
Я не поїду, бо японські однокласники моєї машини вроді як не живіCAT писав:ну давайте зберемось!!! будуть німці і японці, подивимось шо до чого)
По перше - Я ясно написав, що ті що не биті ті не є гнилими.Novel писав:80-ки не гнилі - тільки в автоколекціонерів! Уже переварили, перемалювали пачками.axel писав:не биті 80-ки ще ржавіти не почали, а тут нова А6 впрям гниє... Скажи власнику хай візьме 4 літри мовілю, 4 л нігролу і 1 кг пушечного сала і хай то заварить і залиє пороги бо рік-два і треба пороги міняти. а як на днище кинеться то то буде взагалі ппц.
хм,axel писав:бо японські однокласники моєї машини вроді як не живі
сайлентблокиNovel писав:У цього також свої чудеса (думаю проблема в підрамнику, але чому не рішаєма...)?http://www.youtube.com/watch?v=OzXO-9SA7wY&NR=1
axel писав:Знайомий недавно підварював пороги в рестайлінговому W210... я малость припух...
Тоді виникає питання? Чому у "всіх"...CAT писав:сайлентблоки
DAS AUTO???Novel писав:Тоді виникає питання? Чому у "всіх"...
Прошу офіційну статистику. Вперше чую про таку проблему і це банально може статись на любій машині якщо нею завалити в яму якусь і тд. Японська машина вже би взірвалась.Novel писав:Тоді виникає питання? Чому у "всіх"...
пиши конкретно що на німецькій чомусь тут нема відео де японця рулить в бік з тримаючим рульом на місці,взагалі я вшоці як таке авто за такі гроші ше може таке викидувати.Fobos писав:це банально може статись на любій машині
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей