Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
- Sally
- Ім'я:Оля
- Стать:чоловік
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
AndrewK, по факту треба дотримуватись дистанції, бо такі аварії через недотримання дистанції трапляються. так що автобус винен і так і сяк.
zubylo.lviv.ua
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Фото [Львів]
Sally я думаю, що обидвоє винуваті. Різко гальмувати також заборонено (без поважної причини), не пригадаю пункту в правилах, але щось таке точно є ("різка зміна напряму чи швидкості руху" чи т.п.), але багато хто, про це і не підозрює. Ну, але кому що докажеш - ззад, значить винен. От для чого відеореєстратори потрібні (а може джип "підставлявся" для розводу
, докажіть, що ні), тим більше, на таких ТЗ, як маршрутний автобус. Так що, ІМХО, кожен ремонтує сам себе
- так би було справедливо....

- Sally
не бачу чому джип мав би ремонтувати себе, він же загальмував різко не просто так бо йому щось в голову стрелило, а тому, що перед ним виникла несподівана перешкода! він то правил дотримувався - дотримався безпечної дистанції і нікого не стукнув! а чому ж стукнув автобус? бо підліз! так йому і треба (водієві)! буде на наступний раз тримати дистанцію від машин попереду бо ситуації є різні, може і пес вибігти і дитина, може просто людина замість передньої задню передачу включити, так що ж давити всіх підряд бо ззаду хтось тулиться?! чому джип мав підставляти себе? оригінальна справедливість...
zubylo.lviv.ua
-
- Контактна інформація:
а як виглядає сплата штрафів якщо пішла цепна аварія з 3 і більше авто?
Перший - не винуватий, другий стукнув йому в зад, третій стукнув другого і т.д.
То виходить другий сплачує першому, третій - другому? чи як
Перший - не винуватий, другий стукнув йому в зад, третій стукнув другого і т.д.
То виходить другий сплачує першому, третій - другому? чи як
- Sally
я думаю що в такому випадку там робляться виміри і виясняється хто стукнув сам, а кого посунули. платить той, хто сунув.
zubylo.lviv.ua
-
- Контактна інформація:
Ну ти тут не права, а звідки ти знаєш, що та "перешкода" не працює в парі з тим джипом? Тут дійсно як писав Speedo, треба дивитися на ситуацію - тебе тупо можуть підрізати і різко загальмувати, щоб тобі оправдатися треба знайти свідків які скажуть що він без причини різко загальмував, хоча це дуже і дуже важко, водій може сказати що знепритомнів раптово, кіт перебіг вулицю якого ніхто не бачив....Sally писав:він же загальмував різко не просто так бо йому щось в голову стрелило, а тому, що перед ним виникла несподівана перешкода
-
- Ім'я:Назар
он як автобус потовкся одна пластмаса
- Sally
Demyan, для цього всього треба ДОТРИМУВАТИСЬ ДИСТАНЦІЇ! я не знаю чи перешкода працювала в парі з джипом, але тут чітко сказано що вона була і джип гальмував, а автобус гальмував вже джипом, а мав би гальмувати сам по собі особливо враховуючи свою масу і гальмівний шлях йому треба було дитримуватись дистанції. якби він був трохи далі встиг би загальмувати сам по собі! ніхто ж не казав тут що джип підрізав! тут ситуація більш-менш зрозуміла.
zubylo.lviv.ua
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Це з його слів, а як там було насправді, хз....Sally писав:він же загальмував різко не просто так бо йому щось в голову стрелило, а тому, що перед ним виникла несподівана перешкода!

Sally на рахунок дотримання дистанції - згідний, але різка зміна видкості руху - також порушення і не менше ніж "дистанція". Тільки от доказати щось важче

Востаннє редагувалось П'ят, 12 серпня 2011, 10:58 користувачем Speedo, всього редагувалось 1 раз.
- NIK
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 7 рази
- Контактна інформація:
Speedo писав:Це з його слів, а як там було насправді, хз.... ніхто ж не хоче ще чуже авто ремонтувати, краще знайти козла відпущення
показывали в новостях это дтп, водила автобуса сам говорил, что джип подрезали !!!
- Thug
Пацики, підстави робляться так, щоб або був мінімальний контакт машин, але найчастіше щоб взагалі його не було.
Абісняю. За такі пошкодження, як у лексуса, треба дофіга платити. Малоймовірно, що хтось отак дістане гроші з кишені і віддасть. А звертатися в страхову підставлялам без резону, бо це проканає один раз, а на другий - уже не вийде.
Підставлялам не потрібна зайва увага. Їм простіше яблуком кинути в машину, наждачкою потерти, збити 100-300-500-1000 грн і звалити на пошуки наступної жертви.
Ну і елементарна логіка. З такими пошкодженнями все бабло треба буде віддати на ремонт. Де ж тут заробіток?
Ну а стосовно того, що задній винен - так, це не ідеальна схема. ВОна не завжди справедлива, але у переважній більшості все ж вона є правильною. Повірте, визначати, чи були підстави різко гальмувати значно важче, довше і дорожче, ніж зобов'язати заднього дотримуватися дистанції. І це правильно.
Інша річ, що ДАІ повинно дрючити за неробочі/тоновані в ноль стопи, щоб зменшити кількість доганялок.
Так шо "мала скорость і дистанція!" © - запорука безпроблемної їзди
Абісняю. За такі пошкодження, як у лексуса, треба дофіга платити. Малоймовірно, що хтось отак дістане гроші з кишені і віддасть. А звертатися в страхову підставлялам без резону, бо це проканає один раз, а на другий - уже не вийде.
Підставлялам не потрібна зайва увага. Їм простіше яблуком кинути в машину, наждачкою потерти, збити 100-300-500-1000 грн і звалити на пошуки наступної жертви.
Ну і елементарна логіка. З такими пошкодженнями все бабло треба буде віддати на ремонт. Де ж тут заробіток?
Ну а стосовно того, що задній винен - так, це не ідеальна схема. ВОна не завжди справедлива, але у переважній більшості все ж вона є правильною. Повірте, визначати, чи були підстави різко гальмувати значно важче, довше і дорожче, ніж зобов'язати заднього дотримуватися дистанції. І це правильно.
Інша річ, що ДАІ повинно дрючити за неробочі/тоновані в ноль стопи, щоб зменшити кількість доганялок.
Так шо "мала скорость і дистанція!" © - запорука безпроблемної їзди

- mikeng
- Ім'я:mikeng
в тій ситуації велми помічним би був відеореєстратор
crush, не думали про то щоб обладнати ними автобуси?
crush, не думали про то щоб обладнати ними автобуси?
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
ага, і збільшити вартість проїзду до 5 грнmikeng писав:crush, не думали про то щоб обладнати ними автобуси?
- Sally
а що дав би той реєстратор? хіба шо реєстратор в джипа щоб записати номера того хто там вискочим. а якби то вискочив пес то шо толку з реєстратора?
zubylo.lviv.ua
-
- Номер:BC77**xx
- Подякували: 1 раз
Скільки фоток на цій сторінці - аж в очах рябить! 

-
- Контактна інформація:
Vusiko писав:ага, і збільшити вартість проїзду до 5 грнmikeng писав:crush, не думали про то щоб обладнати ними автобуси?

Wasik писав:Скільки фоток на цій сторінці - аж в очах рябить!

в тему Юмор
- LADA
- Ім'я:Петро
- Номер:ВС97-39АС
- Контактна інформація:
ДТП , стрийська траса
можна кинути пити і курити, але кинути матюкатися в нашій країні обставини тобі навряд чи дозволять.
- Buts
LADA, попалився чувак з піском без документів.. 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей