Хоча як на мене це все на чисто утилітарних машинках не має значення

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ШЕВРОЛЄ забирав для фірми з салону, ще новенько - смердючим. В його тех - характеристиках в книжечці,яку дали в нагрузку - 14 цілих і скількись там десятих до сотні. Так воно і розганяється приблизно. До 2-х тис обертів погано, з трьох до чотирьох має поважний підхват, а після чотирьох гудить , як спортивна машина, але нічого не їде.Щось я не думав що то Шевролє так повзе...
Вісімка скільки важить? ЛАЧЕТТІ важить спорядженої ваги десь 1280 кг якщо не помиляюсь. Тому важче їй розігнатись. Одним словом, щоб співставити можливості автомобілей до розгону - потрібно їхню споряджену вагу поділити на кількість конів. Отримуємо кількість кілограм, яких доводиться тягнути одному коню.( Не плутати з повною масою. Від повної маси, яка вказана на табличках під капотом відняти 500 кг - отримуємо споряджену масу.) Якщо в двох автомобілей однакові показники кілограм\кінь - то в роботу вступають наступні фактори: прокладка, гума, паливо, налаштування трансмісії (передаточні числа) і т.д. Особливо впливає на розгін прокладка.Вісімка з 1.5 мотором по паспорту 13 сек до сотні.
Та приїхав, блін, один раз на ній на гонки. Дав покататись Майору, так той вуйко подряпав весь бампер, коли з ручніком розвертався. Більше на гонки на ній не буду їздити. :mad: Або жаба задусить мене поганяти і тоді приїду, короче Я Тебе попереджуA1 писав:ти б привіз її на драг, з моєю б попробували(в мене 9 с по паспорту), хоча думаю протів турби з моїм автоматом в мене шансів мало
ну давай, бо зима вже на носі, в тебе вон до сотні на 0,6 швидше, ще й ручна коробка, ще й вона напевно легша на 200-300 кгкороче Я Тебе попереджу
Думаю , то не такий.а фіат якийсь такий подібний в сусідки
Я вже передумав сперечатисьСкажу чесно: мені пофіг за скільки розганяється "ШЕВРОЛЄ", але я готовий поспорити, що в мануалі такого не написано ну хоча б на 10 пляшок Оболонь Преміум
Всяке буваєGORGAN писав:Дико перепрошуюся в панства!
Угу, всі, хто проїхались, так кажуть. Але мені здається, для спортивних змагань вона не підходить (хоч є і хороші результати в учасників клубу).GORGAN писав:машинка на свої гроші досить таки непогана
Я не дуже в них розбираюсь, так що дуже і ймовірно.GORGAN писав:Думаю , то не такий.
GORGAN писав:Я вже передумав сперечатись
Та ні, дякую, я режим СпортGORGAN писав:можна хіба влаштувати супер драг ШЕВРОЛЄ проти ШЕВРОЛЄ!!!
Та яка там таємниця. 2л 16 кл і бл. 150 конів враховуючи що відрізав каталізатор, і припаяв прямоток. Якщо побачите червону маленьку машину, яка сильно гудить, швидко їде, а в водія екстремальний вираз табла - то я.GORGAN написав:
Якщо серйозно - то там італійський двигун - великий, темпераментний...
Ну ясно, що не китайський. Літраж двигуна, потужність? Чи це таємниця?
Ну не вже аж так?...неетично?...Будете здивовані, але моя ТІПА важить 1180 (споряджена) - не така вже й легенька. Тому постійно переживаю, коли на світлофорах біля мене зупиняються з метою стартанути всякі гольфи і кадети.P.S. Вся сіль в тому, що порівнювати значно меншу, легшу машину, з іншою сферою використання та ще й зі значно потужнішим двигуном (якщо не помиляюсь 146 коней проти 109) неправильно і неетично
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей