Викидывай и ставь фирму.Ехать тихо не означает ползти как чеперахаLEgEnDA писав:бо той спортивний рик прогорівшого вихлопу мені за 2 дня надоїв

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Викидывай и ставь фирму.Ехать тихо не означает ползти как чеперахаLEgEnDA писав:бо той спортивний рик прогорівшого вихлопу мені за 2 дня надоїв
а перестаратися небоїтеся...винахідники???veresen писав:Саня, маякни коли будеш десь щось робити з машинкою подзвони/напиши мені, блін, зацікавив ти мене тою задумкою.В мене ще одна ідейка назріла: в тебе 4-х контурна система буде ?Якщо так, то є ідея розробити систему стабілізації на поворотах.
Неа, я в душі винахідник. Захистив магістерську роботу по автоматизованих системах керуванняcrush писав:а перестаратися небоїтеся...винахідники???
зря ти то сказав...я тебе знайдуveresen писав:Неа, я в душі винахідник. Захистив магістерську роботу по автоматизованих системах керування
LEgEnDA писав:Мала казала шо вроді правильно їхала а якісь ідіоти непугані їй сигналять![]()
і як себе поводить зад машини при такому розвалі? резину не їсть ?LEgEnDA писав:і нарешті побачив цифри заднього мінусового розвалу. -3.49
гума не цокає, гудить тільки...hrdrive писав:злий ланос, зашибісь вийшло як гума, цокає?
чо ти мені не показав строби, я шось за них забв
ну в мене гума ззаду стоїть трохи мертва, вона була спереду, а її поїло по бокам. Критичного зносу не бачу.LADA писав:і як себе поводить зад машини при такому розвалі? резину не їсть ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей