Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В правилах ж написано-взяти передж поїздкою провірити звукові і світлові сигналиSally писав:а взагалі я ж не завжди знаю що в мене там ззаду
+1 підтримуюnazikey писав:Ми зараз так говоримо пройде місяць другий ця ситуація буде розглядатись по інакшому бо будуть реальні інцеденти на дорогах. запрацює нова система і побачим
А ти собі відеореєстратор купи в машину, не пожалій 50-100$.Sally писав:загалом їхня гімнистість ділиться на 2 види:
Не раджу. По перше чим більше новоротів в одному пристрої, тим більше є ймовірність його глючиння, по друге ти реєстратором будеш користуватись пару разів в рік, а оскільки буде 2 в 1 то штука буде дорога і прийдеться його кожного разу забирати з машини щоб не сперли.Sally писав:тільки хочу такий шоб то був відеореєстратор і навігатор 2 в 1
попробуй сам перевір задні стоп-сигнали. Як мінімум треба знайти вогнегасник або домкрат :)Петро писав:світлові сигнали
+1 причому ставлення міняється на очах, як тільки замітить реєстраторOKurylyshyn писав:А ти собі відеореєстратор купи в машину, не пожалій 50-100$.
Зразу ставлення всїх гамнюків в синій формі міняється до любого водія.
наприклад під горку запаркуватися. на передачу надіятися то ненадійно.Sally писав:та й взагалі нащо той ручник треба?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей