Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Їзда зимою на літніх колесах
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
На літній резині тяжко їздити 
TRT
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Figaro
ти шо не розумієш шо будь ти шумахером ти на літній гумі пофіг можеш біди наробити! думаєш мудрий дуже? мало того шо ти порушуєш явно правила дорожнього руху то ти шей порушуєш правила здорового глузду! або зимова гума або неф їздити поки середньодобова температура не перевищує 5 градусів цельсія вище нуля!
ти шо не розумієш шо будь ти шумахером ти на літній гумі пофіг можеш біди наробити! думаєш мудрий дуже? мало того шо ти порушуєш явно правила дорожнього руху то ти шей порушуєш правила здорового глузду! або зимова гума або неф їздити поки середньодобова температура не перевищує 5 градусів цельсія вище нуля!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
-
- Стать:жінка
CAT
pikach00
ну чого ви переймаєтесь? таких розумників багато.
і нічого не зробиш. вихід один - чекати поки закуячить машину разів так в 10 дорожчу ніж його
правда то в кращому випадку... в гіршому - можуть постраждати люди і він сам. коротче кажучи - позиція проста тут - якщо не хоче вчитись на помилках ідіотів то нехай вивчає на своєму досвіді.
pikach00
і нічого не зробиш. вихід один - чекати поки закуячить машину разів так в 10 дорожчу ніж його
правда то в кращому випадку... в гіршому - можуть постраждати люди і він сам. коротче кажучи - позиція проста тут - якщо не хоче вчитись на помилках ідіотів то нехай вивчає на своєму досвіді.
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
ясно шо багато... і то харить, харить і то шо нічо не зробиш... мені завжди страшно ставати на перехрестку коли в зеркалі заднього виду якась машина на лисих колесах боком сунеться... і це ше тікі квіточки...lizun писав:CAT
pikach00
харить шо Фігаро ше протестує тут - тіпа "ви їздити не вмієте от і ставте зимові шини а я матьорий ваділа можу навіть по льоді на літній ганяти!"
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
-
- Стать:жінка
в мене теж очко стискається... [цензура] напрягає дуже... так само долбоєби які під сраку підлазять... %ідериCAT писав:перехрестку коли в зеркалі заднього виду якась машина на лисих колесах боком сунеться... і це ше тікі квіточки...
те що він протестує - то його справа. і то все до сракиCAT писав:харить шо Фігаро ше протестує тут - тіпа "ви їздити не вмієте от і ставте зимові шини а я матьорий ваділа можу навіть по льоді на літній ганяти!"
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Шутник, вы, батенька, однако. Я в пятницу вечером местами на Hakkapellit'е на 20 км/ч с трудом в повороты вписывался (но об этой проблеме в другой ветке). А ты на летней...Figaro писав:На літній резині тяжко їздити
Я думаю не одному мне интересно будет. Ты вот говоришь, что все зависит от мастерства водителя. Я, не знаю, что можно сделать (за исключением ограничения скорости 30км/ч), чтобы относительно спокойно себя чувствовать зимой на летней резине. Думаю, что многие здесь тоже. А часто бывает ситуация, когда по тем или иным причинам попадаешь в зимние условия на летней резине (уехал в другой регион, неожиданно выпал снег и пр). Поделись знаниями, озвучь советы: как трогаться, как оттормаживаться, как входить в поворот и. т.д.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 36 гостей