Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
продам каталізатор ЛАНОС
- Жигульме
- Ім'я:Бодя
- Стать:чоловік
- Номер:номер
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
каталізатор від ланоса порадили продати.. гвоорять він нічого не дає...
ПРОДАМ каталізатор 80 тис пробігу..
ВАЗ 2103
-
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 3 рази
Re: продам каталізатор ЛАНОС
І кому він потрібен якщо він нічого не дає?vaz2103DOHC писав:каталізатор від ланоса порадили продати.. гвоорять він нічого не дає...
- Жигульме
- Контактна інформація:
ну просто є люди які викупляють каталізатори.. хоча я незнаю для чого вони їм.. при чому ціна б.у каталізатора в районі 500-700 грн.. хіба не варто продавати?
ВАЗ 2103
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
vaz2103DOHC, він дає, зменшує потужність! і зменшує викиди со2
коли ти його знімаєш то ти автоматично стаєш винуватим у вбивстві одного кита ктобійним судном, до тебе їде грінпіс показує фото жінки і дітей того кита, розказують про їх глибоке горе , твою машину обливають бензином... обливають себе і підпалють, ти самим доказуючи що це твоя хмара со2 вбила цього нещасного кита
нажадь таке несправедливе життя, а тим часом велика хмара чорного диму вбиває голубів і горобців... вони падають і гниють , починають розмножуватися бактерії і віруси, заражаються люди... і наступає масова епідемія,а згодом кінець світу...
коли ти його знімаєш то ти автоматично стаєш винуватим у вбивстві одного кита ктобійним судном, до тебе їде грінпіс показує фото жінки і дітей того кита, розказують про їх глибоке горе , твою машину обливають бензином... обливають себе і підпалють, ти самим доказуючи що це твоя хмара со2 вбила цього нещасного кита

нажадь таке несправедливе життя, а тим часом велика хмара чорного диму вбиває голубів і горобців... вони падають і гниють , починають розмножуватися бактерії і віруси, заражаються люди... і наступає масова епідемія,а згодом кінець світу...
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- Жигульме
- Контактна інформація:
значить завтра продаю....)) серйозно.. знайомий на ланосі зняв і машину не впізнав..
ВАЗ 2103
- valera
- Ім'я:Валерій
Apokalipsis писав:нажадь таке несправедливе життя, а тим часом велика хмара чорного диму вбиває голубів і горобців... вони падають і гниють , починають розмножуватися бактерії і віруси, заражаються люди... і наступає масова епідемія,а згодом кінець світу...
Во, блін розписав... Чи ти здурів такі жахіття розказувати? Да ти внатурі якийсь апокаліпсіс...

Не имей 100 друзей, а имей всех врагов!
т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 14 гостей