теж тудою планую, автобан платний?????Sluva писав:Я завжди їду на Констанцу
і взагалі що я маю на границі купити?????коли є всі страховки, віза і тд...????
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
теж тудою планую, автобан платний?????Sluva писав:Я завжди їду на Констанцу
Только винетки. Я брал недельные - меньше нет. У меня записано: румынские 2шт по 2.12евро, болгарские 2шт. по 3.07евроTaras:) писав:і взагалі що я маю на границі купити?????коли є всі страховки, віза і тд...????
Автобан безкоштовнийTaras:) писав:теж тудою планую, автобан платний?????
Та там в любому випадку треба через Варну їхати :) і той автобан такий вже вбитий що я боявся по ньому їхати більше 80Buts писав:якщо через Русе їхати, то перед Варною також автобам 80-85 км
та я б не сказавButs писав:Думаю, вздовж берега від Коснстанци трафік більший, як всередині Болгарії, як мінімум на туристичні автобуси .
Ти коли їздив?suvoroff писав: У меня записано: румынские 2шт по 2.12евро, болгарские 2шт. по 3.07евро
Соррі,але я троха завтикав,там біля Варни 2-а автобани є :) я їхав тільки по одному і ваін вбитий наніцSluva писав:і той автобан такий вже вбитий що я боявся по ньому їхати більше 80
В прошлом году в сентябре - у меня точно записано - я карточкой рассчитывался, в Приват24 смотрел. В прошлом году и бенз в Болгарии 1.1 евро был :)Sluva писав:Ти коли їздив?
вітаю на теренах Батьківщини. Нарешті буде з ким пива випити. Ти мені подарки привіз?Sluva писав:І так я вернувся домів
кожен звісно має право на думку, але дозволю і собі висловити своюSluva писав:цензурив я їхати ще колись по тій довбанутій країні
Теж начитавшись відгуків в цю суботу вирушаю через порубне по румунії на болгарію...Sluva писав:Мангалія-Константа-Чорнавода-Слобозія-Уржіцені-Бузау-Бекау-Роман-Сучава-Сірет.
інфа тим,хто візи буде відкриватиandya писав:пілігрим робить візи /35+15є/досить швидко
в понеділок здав через тиждень були готові
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей