того я не бачивTARAS1 писав:злетів з дороги кашкай
через то главний даєць приїхав...TARAS1 писав:водій 99 жмур
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
того я не бачивTARAS1 писав:злетів з дороги кашкай
через то главний даєць приїхав...TARAS1 писав:водій 99 жмур
То той що на Міцику їздть?Петро писав:через то главний даєць приїхав...
Петро писав:главний даєць
Петро писав:ніссан тіана
Може тому і начальство приїжджало, що іноземець?30 липня о 9.00 год. надійшло повідомлення від чергової медсестри медицини катастроф Миколаївської ЦРЛ про те, що у селі Розвадів Миколаївського району відбулося зіткнення -AAA+
трьох автомобілів. -AAA+
Про це 1 серпня ЗІКу повідомили в прес-службі УДАІ у Львівській області.
Вже на місці події працівники слідчо-оперативної групи встановили, що цього дня о 9.00 год. на трасі Київ-Чоп зіткнулися автомобілі «Форд Мондео», яким керував 67-річний громадянин Німеччини, пенсіонер, житель міста Бад, який їхав у напрямку міста Стрия, «ВАЗ 2108», за кермом якого був 49-річний житель Воловецького району Закарпатської області, який їхав у напрямку до Львова, та автомобіль «Шевроле Лечетті», за кермом якого був 23-річний мешканець села Добряни Стрийського району.
Унаслідок ДТП транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а водій автомобіля «ВАЗ 2108» від отриманих травм помер на місці аварії.
Водій автомобіля «Форд Мондео» – громадянин Німеччини був госпіталізований у Миколаївську клінічну ЦРЛ. Також був госпіталізований пасажир цього автомобіля, 67-річний громадянин Німеччини.
За фактом ДТП триває слідство.
очевидно перевернувсяAntikvAr писав:щось я не зрозумів як то сталося
Суботівській коло кінцевої. Видно сліди зіткнення авто з деревом.gribkoff777 писав:А хто знає щось про трафунок на
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей