Пробило мене кілька років тому на старовинні авто, але купити старе відро і відреставрути шось мене не перло, тай динаміка старих авто мене не вставляла.
Ліпити бампера і обвіси на авто і шити салони,вставляти музику...це пройдений етап, то все вмію а руки чешуться до нового чогось. Ітак рицькаючи інтернетом найшов вид діяльності який найбільший мені по душі-КІТ КАРИ. Начитався про легендарного конструктора Коліна Чепмена, про досягеня його авто в спорті і вирішив робити репліку Лотус Супер Севен (LOTUS SUPER 7)
Можливо для англыйців(це родіна його) робити такі авто дуже просто, бо можна купити все на єбаю і скласти за ніч ,мій шлях джадая зробити самому отже стапель під раму

розмітка

А також паралельно стапеля на ричаги підвіски і цапфи

Готові ричаги

І тут варим раму :)

Скажу що для цього був куплений півавтомат!! бо якість шва мала бути ідеальною...тому з 6000 грн. треба було попрощатися

Блін рульова рейка такого розміру взагалі відсутня...прийшлося купляти нову рейку і різати її на 27см!!!
ВІарим дно

ага цікаве, зробив сам педальний вузол з окремими контурами на перід і зад , слаломісти бюійтеся:)
Халепа втому щзо сидінь такого розміру які б війшли в раму НЕМАЄ! ну щож включаєм болгарку...
Ну і збираєм підвіску,міряєм...

Коли все поміряли приварили везем раму на покраско відповідно -до і після покраски.

На фото мій Баттько яки веде левову частку робіт, за що йому велике дякую.
Ну і збірка, на фото авто яке є зараз, тобто стан його, тільки з вихлопом і ще одною боковинкою.
Дякую хто асіліл текст, чекаю на критику,запитання, ........
По мірі можливості буду добавляти фото і текст....Так що я не заржавів..