Зразу представлюсь бо нечастий гість на сторінках «львів тюнінг», звати Остап, а по дружбі Драбік.
По деяких домаганнях вирішив теж розповісти про свій автомобіль, і буду потрошки описувати як займаюсь тим «шурупом» =)
і так – мова йде про Fod sierra 2.0i. Дісталась вона мені від батька коли він її вбив до ручки і хотів продавати, я наполіг на тому що заберу її в нього за певної домовленості… Перед тим стояла без руху 1,5 роки, в карпатах. Вся поросла мохом і порох аж вївся в фарбу, але перла вона мене і в такому стані як була, тай крутити шось хотілось просто жах) Прийшлось забути про мотоцикл (на який я підзбирував грошенят) і почати епопею відновлення «сараю»
Знайомтесь, такою я її вдочерив.
день коли притягнули на буксирі до Львова 140 км, жовтень 2009
сама не заводилась, посадили акум і прикурювали, ніц __ навіт не пихкала((
Пригнали до друга в гараж (Зіні) походу через 2 тижні завели... Фобус допоміг з кутом запалення і як виявилось поки пару разів пробували завести машину прибуксируванні, випалили 5 літрів бєнзи і бак був ульвові вже пустий)))
Ну і бла, бла, бда, крутив я її цілу зиму, вимивав всячєскі нечистоти з неї і виїзджав потрошки, пару разів на тиждень))
Оскільки перша машина я був понулях з мат часті(( а по словах папіка ходова мала бути доглянута і туди поки не требабуло лізти... ну от початок весни 2010 поїздка на шрот... не доїхав

шарової як і не було

заміна всієї передньої ходової включно зі стойками,а задні аморти поміняв незадовго до того.
Знову катався, підзбирував всякі кузовні діталюхи, поварив дно, заантикорив частково, прошумив дно та при заміні торпеди моторний щит.
Так виглядав літом.

Знайшлася передня накладка ford rs.

Глобальна поварка в кінці літа
Поварили гівняно і я остаточно переконався шо "хочиш шось зробити добре? Роби це сам" і в середині грудня загнав машину в гараж та почав потрошки виправляти косяки і кулупати весь кузов щоб знати шо де і в якому стані...
Закулупався вде клацати, зробимо серіал :)
Далі буде..