Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Футбольна тема. Карпати..
- mysha
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Хочу нагадати всім, хто немає часу читати спортивні газети що СЬОГОДНІ о 19.00(вроді) буде матч 1/2 фіналу кубка України КАРПАТИ ЛЬВІВ - ДИНАМО КИЇВ!! В програмі не пише але я чув по радіо шо будуть транслювати по МЕГАСПОРТІ. Також нагадаю що на цій стадії 2 ігри, друга в Києві(Kavarnyi ПРЕВЕД :mrgreen: )
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
Я помятаю як карпати від нас залежали (свого часу наша фірма була спів-власником цього клубу), вийшли до кубка УЕФА , Кірпа їм стадіон построїв, ми гонорари по тодішнім мірка платили пристойні як на команду яка нічого собою не представляла...
а вони падли взяли і обісрались...
Але хоть одне радує шо у Львові стадіон людський лишився...
а вони падли взяли і обісрались...
Але хоть одне радує шо у Львові стадіон людський лишився...
-
- Дякував (ла): 0
А я футбол так і не бачив, сидів скраю 28 сектора і весь матч дивився, щоб стільцем в голову не попали :)
KAVArnuy
А мені казали, що стадіон - г..но (перепрошую): підігріву нема, світло 1300 люкс чи чогось там проти мінімальних 1500 (якщо не спутав ніц), роздягальні, прес-центр не відповідають вимогам взагалі і т.д. Ясен пончик не порівняти з тими лавочками, але як робити - то робити. Хай віддадуть Димінському в аренду на 50 років, може продасть Хамера та й зробить
KAVArnuy
А мені казали, що стадіон - г..но (перепрошую): підігріву нема, світло 1300 люкс чи чогось там проти мінімальних 1500 (якщо не спутав ніц), роздягальні, прес-центр не відповідають вимогам взагалі і т.д. Ясен пончик не порівняти з тими лавочками, але як робити - то робити. Хай віддадуть Димінському в аренду на 50 років, може продасть Хамера та й зробить

- mysha
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
vovka
Ліга Чемпіонів буде вже на новому стадіоні. Хоть офіційно його ще не будують але кажуть шо трактори вже риють а машини землю вивозять. Почали короче..
GZero
28-й то біля київських фанів? якшо та то я бачив як там феєрверки по секторах літали, ну і бутилки тоже
стульчиків не наблюдав
. Я був в 17, близько до фанів наших, всьо більш менш цивілізовано :)
KAVArnuy
Ліга Чемпіонів буде вже на новому стадіоні. Хоть офіційно його ще не будують але кажуть шо трактори вже риють а машини землю вивозять. Почали короче..
GZero
28-й то біля київських фанів? якшо та то я бачив як там феєрверки по секторах літали, ну і бутилки тоже
KAVArnuy
Ати не кричи Карпати чемпіон, а так, просто посиди :) .Як хош можу тобі шалік позичити. :mrgreen:KAVArnuy писав:mysha - Не я туда не піду, бо точно на стадіку буду кричати Карпати -Чемпіон , а за це забити можуть...
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Re: Футбольна тема. Карпати..
Трохи із запізненням, але не можу не відзначити гарну гру і перемогу "Карпат" над ірландським "Сент-Патрік".
Хто би що не казав - ірландський футбол є досить сильним і то, що наші виграли хоча би 2:0 є дуже хорошим досягнення. Проти команди, яка всім складом відходить у захист грати завжди важко. На виїзді буде ой як складно. Думаю нічия буде хорошим результатом.
Є надія, що наші знову проб"ються в групу ЛЄ, але хотілоясь би кращого виступу ніж минулорічний.
Хто був на матчі? Ділимось враження.
Шкода, що не було трансляції, нажаль був за межами Львова, не зміг прийти на стадіон.
Хто би що не казав - ірландський футбол є досить сильним і то, що наші виграли хоча би 2:0 є дуже хорошим досягнення. Проти команди, яка всім складом відходить у захист грати завжди важко. На виїзді буде ой як складно. Думаю нічия буде хорошим результатом.
Є надія, що наші знову проб"ються в групу ЛЄ, але хотілоясь би кращого виступу ніж минулорічний.
Хто був на матчі? Ділимось враження.
Шкода, що не було трансляції, нажаль був за межами Львова, не зміг прийти на стадіон.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей