Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хто планує в Болгарію на власному авто?
- mikeng
- Ім'я:mikeng
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
власне що на варну і дивлюсь
тільки б бути в курсі що там зиряти...
і ще в балчику знаю який ботан сад є гарний + десь в 18км від варни - долина "каменний лес"
вот останнє зараз пробую найти як туда заїхати
п.с. завтра тут дощ обіцяють а сьодня шторм непадецки, вот і думаю махнути - печінка ціліша буде)
тільки б бути в курсі що там зиряти...
і ще в балчику знаю який ботан сад є гарний + десь в 18км від варни - долина "каменний лес"
вот останнє зараз пробую найти як туда заїхати
п.с. завтра тут дощ обіцяють а сьодня шторм непадецки, вот і думаю махнути - печінка ціліша буде)
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Стать:чоловік
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
Re: До Болгарii в червнi на авто. Э однодумцi?
був в центрі в Турфірмі Дана, так сказали типу 200 грн з дорослого і 100 грн за дитину, може хто знає дешевші кантори???mikeng писав:міст-тур - 35евро+200грн+/-
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Taras:), коли їдеш?
A goal without a plan is just a wish
- Контактна інформація:
cdrom, планую на 4.09 там бути
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Тарас, у Львові тілько 3 кантори мають свої власні готелі в Болгарії і Чорногорії - ДанаК, Міст-Тур і Петбо. Тобто вони можуть продавати тури по дешевших цінах, ніж інші турфірми які купляють тури і перепродають.Taras:) писав: може хто знає дешевші кантори???
Зайди в Петбо на пл.Липневій, попитайся в них. І запамятай путівки треба купляти завжди в туроператора а не в турагента

Всем привет, кто скажет, где лучше дорога в этом году - через Франковск, или через Стрий-Калуш? Мы в прошлом году ездили, то возвращались через Калуш - мне дорога НАМНОГО больше понравилась.
В качестве полезной инфы :) Пробег Львов-СветиВлас
Логан 1.4, 3 чел, груза кг 100
145л, в дороге 28 ч с таможней (ехал первый раз, очковал :))
В качестве полезной инфы :) Пробег Львов-СветиВлас
Логан 1.4, 3 чел, груза кг 100
145л, в дороге 28 ч с таможней (ехал первый раз, очковал :))
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Подякували: 28 рази
suvoroff писав:в дороге 28 ч с таможней

ніЧОГО собі...то ти шо їхав не більше 50 в місті і 90 позамістом?
в мене вийшло 21 година в загальному з них 17год.35хв їзди,а все решта кордони і "пасідєлкі"
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- mikeng
вернувся вже з болгардії, об"їздив все побережжя, все що хотів від того взяв включно з тусевом, купанням і загаром)
Дорога: туда через сілістру на паромі, без ночівлі з недовгими зупинками на кордоні і погамати/в туалет, вийшло 1050км і 20год десь
Назад сказав що "ун [цензура] такі подвиги", поїхав через бухарест, півдня тусанули там, потім ще до бузау доїхав і довольний собою ліг спатки в мотелі
На наст день неспішно до вечора догріб до львова з зупинками на опхавати/шопінг/позиряти
Реально більше кайфанув по дорозі назад, не спішачи і не напрягаючись)
Дорога: туда через сілістру на паромі, без ночівлі з недовгими зупинками на кордоні і погамати/в туалет, вийшло 1050км і 20год десь
Назад сказав що "ун [цензура] такі подвиги", поїхав через бухарест, півдня тусанули там, потім ще до бузау доїхав і довольний собою ліг спатки в мотелі
На наст день неспішно до вечора догріб до львова з зупинками на опхавати/шопінг/позиряти
Реально більше кайфанув по дорозі назад, не спішачи і не напрягаючись)
я ж говорю, что очковал :) Мы с малой ездили (2.5года), реально каждых 2-3 часа делали остановки.Sluva писав:ніЧОГО собі...то ти шо їхав не більше 50 в місті і 90 позамістом?
вот это да, особенно от Калуша до Стрыя - дорога класс. Тока туман местами - до 5м видимости.mikeng писав:Реально більше кайфанув по дорозі назад, не спішачи і не напрягаючись)
В этом году туда же планируем
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Львiв-Албена час в дорозi 20годин,що туда,що назад. Думаю,що на машинi можна вкластися в 15год. Вiдстань в одну сторону 1050км.
- Buts
mikeng, кудою краще, через паром, чи через Русе..?
Паром постійно, чи треба чекати ?
Минулого року з Оброзу до Патона - 18 год.
В 16-00 виїзд з Обзору, 04:00 Кордон з Україною. З 04:45 до майже 10 - проїзд Україною.
Реально вночі можна їхати по Румунським селам 100-110. Але потім пів дня випадає з життя :).
Заглядав на Хорватію, так ось я тикнув на карту, по відстані як до Обзору, а по часу мінус 6 годин. В Хорватію майже вся дорога автобам? Хто їздив діліться досвідом.
Паром постійно, чи треба чекати ?
Минулого року з Оброзу до Патона - 18 год.
В 16-00 виїзд з Обзору, 04:00 Кордон з Україною. З 04:45 до майже 10 - проїзд Україною.
Реально вночі можна їхати по Румунським селам 100-110. Але потім пів дня випадає з життя :).
Заглядав на Хорватію, так ось я тикнув на карту, по відстані як до Обзору, а по часу мінус 6 годин. В Хорватію майже вся дорога автобам? Хто їздив діліться досвідом.
- mikeng
Переправою свій прикол, через русе свій
Мінус переправи в тому що дорога до неї - городами, що з сторони ромунію що зі сторони болгарії відповідно довго, плюс бачу що коротше дорога -100км, але переправа коштує майже 10дол ан наші + непрацує з 00:00 до 6:00, я догріб якраз на перший паром і не чекав
Міст в Русе - реконструюють, по черзі пускають то в одну то в другу сторону, прийшлось трохи зачекати
Що то що то на то саме десь виходить що по грошах що по часу, просто на русе краща дорога і швидше топиться
Мені якщо чесно не принципово був час доїзду, туда вийшло 20год, назад трохи більше, якщо не рахувати тусева по бухаресту, сучаві і спання в мотелі
Мінус переправи в тому що дорога до неї - городами, що з сторони ромунію що зі сторони болгарії відповідно довго, плюс бачу що коротше дорога -100км, але переправа коштує майже 10дол ан наші + непрацує з 00:00 до 6:00, я догріб якраз на перший паром і не чекав
Міст в Русе - реконструюють, по черзі пускають то в одну то в другу сторону, прийшлось трохи зачекати
Що то що то на то саме десь виходить що по грошах що по часу, просто на русе краща дорога і швидше топиться
Мені якщо чесно не принципово був час доїзду, туда вийшло 20год, назад трохи більше, якщо не рахувати тусева по бухаресту, сучаві і спання в мотелі
- Buts
mikeng,
дякую.
9-ткою їхав, як переніс спеку, яка температура в салоні була ?
дякую.
9-ткою їхав, як переніс спеку, яка температура в салоні була ?
- mikeng
да, на антикваріаті їхав
та нормально впринципі, туда - виїхали вдень о 2-й десь, поки то се до чернівців догребли, хаванули і на кордоні пошарились - вже і сонце зайшло
Назад - хз, коли валиш за 120 то вроді не так і жарко тільки вітер напрягає а лише люка малувато то все витянути
ну а укр зустріла дощами і то такими що машина плила а двірники не встигали вигрібати воду
Там - то старався їздити ан екскурсії коли погода була "не очень" для купання/загорання, для екскурсій було якраз в тему
не скажу що не потрібен був конд, але якщо з мозгами і нема малих дітей то можна нормально себе чухати
Ну і + тоніровка і люк трохи помагають, зі мною чел ан нетонованій калині їхав то реально страдали
До речі ні за тон ін за нереєстрований газ ніхто не напрягав і кордони взагалі такі що дідька лисого провезти можна, туда ще багажник відкривали ромунам і болгарам, а назад нікому то цікаво не було
та нормально впринципі, туда - виїхали вдень о 2-й десь, поки то се до чернівців догребли, хаванули і на кордоні пошарились - вже і сонце зайшло
Назад - хз, коли валиш за 120 то вроді не так і жарко тільки вітер напрягає а лише люка малувато то все витянути
ну а укр зустріла дощами і то такими що машина плила а двірники не встигали вигрібати воду
Там - то старався їздити ан екскурсії коли погода була "не очень" для купання/загорання, для екскурсій було якраз в тему
не скажу що не потрібен був конд, але якщо з мозгами і нема малих дітей то можна нормально себе чухати
Ну і + тоніровка і люк трохи помагають, зі мною чел ан нетонованій калині їхав то реально страдали
До речі ні за тон ін за нереєстрований газ ніхто не напрягав і кордони взагалі такі що дідька лисого провезти можна, туда ще багажник відкривали ромунам і болгарам, а назад нікому то цікаво не було
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Подякували: 28 рази
Я завжди їду на Констанцу,ні паромів,ні переправ,ні черг на переїзді мосту через Дунай,цього разу зіскочив на автобан Бухарест-Констанца ,мін швидкість 130км.,включив круїз і бимбав на Рум-Болг кордоні взагалі машин не було,можливо виходить на 50-60 км довше,але мені то не критично,зустрічав знайомих то троха потриндів з ваділами буса з Міст-тур кудою краще їхати,то вони теж кажуть що валять на Констанцу і нафіг їм то Русе 

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
Sluva, як там пєрец в балгаріё?
В етом міре, вася, меня сделалі две вещі "Старий Ринок" і "Ваш магазин"!
По поводу моста - не забудьте поменять пару лей заранее (я не помню, по-моему 8леи), а то там у местных курс совсем коммерческий - 1евро=2лея
И на заправках уточняйте, принимают ли карты - а то у меня бенз еще перед Сучавой закончился, в общем мусил на заправку заехать. В кармане 100баксов одной бумажкой и кредитка. Хорошо, что остановил тетку вовремя - все леи до монетки выгребли, да еще и Милку, купленную в Варне в Кэрфуре отдали :)
Вернемся к дорогам. Где, все-таки, в этом году лучше дорога на Черновцы - через Стрый-Долину-Коломыю, или через Франковск?

Вернемся к дорогам. Где, все-таки, в этом году лучше дорога на Черновцы - через Стрый-Долину-Коломыю, или через Франковск?
Востаннє редагувалось Сер, 03 серпня 2011, 21:49 користувачем suvoroff, всього редагувалось 1 раз.
- Контактна інформація:
хто підкаже чи щось на границі скажуть якшо взяти з собою пару пляшок нашого пива????
- mikeng
нічого не скажуть, туда попросили заповнити декларацію скіко бухла/сигарет, то коли побачили що бухла "0" подивились на мене як на ідіота (і таки ідіот бо горілка там дорога)
На мості платив в євро, там пофіг, за ровіньєтку тіко леї хотіли - карточка рішає
переправа - тільки за леї, ніяких карт/доларів/евро
в готелі взяли евро аз милу душу
На мості платив в євро, там пофіг, за ровіньєтку тіко леї хотіли - карточка рішає
переправа - тільки за леї, ніяких карт/доларів/евро
в готелі взяли евро аз милу душу
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей