+1CAT писав:Yura Ros
читав то вже колись але молодець шо виклав сюда! шариш!
гарячі голови - почитайте і подумайте.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Гонки з міліцією
- Kardan
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ніколи ні від кого не втікав, пішоходів пропускаю. По трасі їхав найбільше 140, а так більше 120 не їду. Правила стараюсь не порушувати. Зупиняли пару раз щоб перевірити чи не бухий і документи. Один раз зупинили за то шо трамвай обігнав на Підвальній, заповнив протокол нічо не прийшло, нічо не платив. А один раз зупинили мене на Кантрі біля сихівського цвинтаря, гаєць обійшов машину, подивився, спитався "То фірмова чи самі зробили?". А я боявся бо на машині стоїть 1,6 ТДІ а в документах 1,8 бензин, але вони не замітили. А так більше не зупиняли, їжджу обережно чого всім бажаю.
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Це ж тема балачки. Тут і не таке прочитаєш. Наприклад Супер мощний хюндай купе:)))) Чи ще шо там.C#@O$ писав:- ітак прошу всіх вказати номерні знаки, і номер тех паспорту
оФФтоп. Нині на рівному місці дика таврія в лроб чуть е вїхала - виїзжала з заводу якогось прямо на мене. Уффф. Троха так недобре зранку такий адреналін.
-
- Стать:жінка
ти думаєш що говориш? який [цензура] ручнік? на 120??CAT писав: і ненада там приколів типу "я з ручніком фіг зна які піруети випишу і обїду"
хіба контр-зміщення.
40-60.. залежить в який бік. там гайци "живуть"CAT писав: от скажи чесно - скільки ти там їдеш?
нема що думати - треба відчувати що і я робити.CAT писав:гарячі голови - почитайте і подумайте
Стосовно прикладу Салюка.. то самому дивно.. ніби розумна людина... і таке на зубилі та й ще не доведеному.. в потенційно нестравному аварійному стані витворяє.. тут нема чого сказати...
а з другого боку 80% моїх знайомих і в тому числі звідси.. не вміють гальмувати.. відгальмовуються одноразово :?
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
я мав наувазі образно - бо в всіх тих шо швидко їздять і по місту в тому числі завжди є тікі один аргумент на то шо їм так можна - майстерність водіння. а я хочу сказати шо існує межа тих ситуацій коли майстерність спасає. і однозначно 120 в населеному пункті це власне та ситуація коли майстерність не завжди допоможе.lizun писав:ти думаєш що говориш? який [цензура] ручнік? на 120??
хіба контр-зміщення.:?
взагалі обєктивною в суспільстві вважається думка більшості, і саме більшість принялала для себе якісь швидкісні обмеження.не тре думати шо то придурки придумали. посуди сам - в європі всі машини нові і справні - там в місті 50 обмеження і всі того дотримуються. не думаю шо це там просто так придумали шоб всіх харити...
а в нас 60 обмеження і половина машин гроби і трупи. мало того 90% не дотримується тих обмежень. ситуація на дорогах просто торба....
але шо я буду вчити когось... їздіть як хочете але завжди думайте про інших учасників руху і особливо ДІТЕЙ!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
-
- Стать:жінка
ти правий. але то не саме страшне! страшне коли лох який їздить два тижні... таке витворяє!!CAT писав:взагалі обєктивною в суспільстві вважається думка більшості, і саме більшість принялала для себе якісь швидкісні обмеження.не тре думати шо то придурки придумали. посуди сам - в європі всі машини нові і справні - там в місті 50 обмеження і всі того дотримуються. не думаю шо це там просто так придумали шоб всіх харити...
а в нас 60 обмеження і половина машин гроби і трупи. мало того 90% не дотримується тих обмежень. ситуація на дорогах просто торба....
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
lizun
ладно... думаю ти ітак меншу небезпеку на дорозі ніж деякі інші учасники руху створюєш навіть якшо швидко їздиш
але всеодно я цього не схвалюю... для того є траса поза межами міст
vovka
+1
ладно... думаю ти ітак меншу небезпеку на дорозі ніж деякі інші учасники руху створюєш навіть якшо швидко їздиш

vovka
+1
Востаннє редагувалось Чет, 22 лютого 2007, 13:32 користувачем CAT, всього редагувалось 1 раз.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- GORGAN
Чекай , чекай чистити! Дай пофлудити.
Полтавська обл, суцільні степи і балки і лісок. Пру на дикій лачі 170, дорога вузенька все мелькає, як в річард бернс раллі. :) Хутірок якийсь видно далеко збоку дороги. Дорога порожня, небезпеки ніякої непередбачається. В кущах щось мелькає. Інстиктивно тисну на гальма зі всієї дурі. 40 м до кущів... з кущів вивалюється 4 здорових коричневих свиней!!! Вони собі там пасутьсябля!!! Якби не загальмував не думаючи, нашо то роблю - то бувбивесь в салі , аж по самі яйця.
Перебігли жирні гади дорогу, і побігли собі далі.
От хто скаже тепер що хоч колись можна бути в чомусь впевненому на дорозі?
Полтавська обл, суцільні степи і балки і лісок. Пру на дикій лачі 170, дорога вузенька все мелькає, як в річард бернс раллі. :) Хутірок якийсь видно далеко збоку дороги. Дорога порожня, небезпеки ніякої непередбачається. В кущах щось мелькає. Інстиктивно тисну на гальма зі всієї дурі. 40 м до кущів... з кущів вивалюється 4 здорових коричневих свиней!!! Вони собі там пасутьсябля!!! Якби не загальмував не думаючи, нашо то роблю - то бувбивесь в салі , аж по самі яйця.
От хто скаже тепер що хоч колись можна бути в чомусь впевненому на дорозі?
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Dark Wind
Я тоже живу 200 метрів від нього, і аварій там весь час багато. Мої знайомі там навіть 2 рази билися. Один на мерсі 124 (помоєму не шарю я в мерсах) купе, другий на 08. Один проскакував, другий спокійно їхав. і ні тому ні тому то не помогло. Один на бардюр влетів, а в іншого гольф який рішив проскочити вїхав.
Я тоже живу 200 метрів від нього, і аварій там весь час багато. Мої знайомі там навіть 2 рази билися. Один на мерсі 124 (помоєму не шарю я в мерсах) купе, другий на 08. Один проскакував, другий спокійно їхав. і ні тому ні тому то не помогло. Один на бардюр влетів, а в іншого гольф який рішив проскочити вїхав.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей