там зараз двосторонній рух.Sally писав: стефаника одностороння, але якийсь пер в бік пошти
вже давненько, роки зо дваSally писав:від пожарки до лялькового

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
там зараз двосторонній рух.Sally писав: стефаника одностороння, але якийсь пер в бік пошти
вже давненько, роки зо дваSally писав:від пожарки до лялькового
Я думаю, що цей знак вказує, щоб не їхали до Старого ринку, який ремонтують, а їхали лівіше - по колії.Sally писав:від пожарки до лялькового стоїть знак
Sally писав:"поки німець спить радянський солдат міняє ландшафт"
Sally писав:"поки німець спить радянський солдат міняє ландшафт"
Армия не просто доброе слово, а очень быстрое дело. Так мы выигрывали все войны. Пока противник рисует карту наступления, мы меняем ландшафты, причём вручную. Когда приходит время атаки, противник теряется на незнакомой местности, и приходит в полную небоеготовность. В этом смысл! В этом наша стратегия!
та я читала то тому спеціально туда їхала дивитись і 10 липня бачила там знак односторонній рух на перехресті з коперніка.BOXER писав:ро Стефаника почитай на попередній сторінці
а ти їдь зі сторони ЧайковськогоSally писав:10 липня бачила там знак односторонній рух на перехресті з коперніка.
його там вже місяці 3 немаєVAVAN писав:з Шота Руставелі (зупинка купу громадського транспорту-ресторан Кавказ) можна повертати наліво через кусочок ЗЕЛЕНОЇ на Франка БЕЗВОМЕЗДНО.
Знак заборони зник))) Тепер не потрібно через Палія біля банку УБРП обїжати на Левицького(Маковського) чи іншими шляхами на Франка
з сторони Чорновола, там де в'їзд в центр, теж зірочку біля знаку "рух заборонено" зняли. Там тепер табличка "Неділя та святкові дні".pikach00 писав:так що в суботу чухаєм по проспекту без напрягу
торможеніє-тоже двіженіє))) :)Jarevych писав:його там вже місяці 3 немає
VAVAN писав:Громадським транспортом в основному їжджу, ось і тому реакція приглушена
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей