Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
порадьте дорогу в КРИМ...
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
serega_l1, через місто дууууже просто. Вчора їхав. Біля танка наліво, вниз до озера й мо при нього. Закінчилось озеро- на сітлофооі направо й попри базар/автовокзал до кільця, на якому направо вверх. Далі до й по великому мосту/розвязці знову виїзджаємо на кільцеву. З мосту з’їзд направо й під міст. По напрямках маємо піти наліво.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Re: порадьте дорогу в КРИМ...
Я знаю дорогу через Тернопіль, але, не радив би на ура їхати напряму водіям, які ніколи там не їздили...
-
- Ім'я:pavel
- Номер:ВС 0000 СЕ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
viewtopic.php?f=3&t=24322
Энерционный наддув это как вместо секса юзать петинг…)
-
Вибач! Але ця електронна брошура більше схожа на рекламний буклет (прочитав..).
В основному рекламують і нав`язують одні і ті ж заправки (чомусь оминули WOG - мало дали $$ ?). Самі працівники ОККО стверджують, що А-95 на WOG кращий за їхній - принаймі в Новояворівську (багатьох знаю).
А також рекламуються послуги мего-дорогих закладів відпочинку, аля мережа туалетів "Поплавок" де сходити відлити - ціна від 10-20 грн. хоча на любій поважаючій себе заправці - це можна зробити безкоштовно.
Мало розказано про культурномасові заклади, відпочинку... Про стан доріг. Ця брошура нічим не цікава як на мою думку. І так всім зрозуміло, що заправлятись на брендових заправках безпечніше, а ніж на всяких підпільних.
Поїздку таке враження, що описали з навігатора (зверни сюди-туди)...

- serega_l1
- Контактна інформація:
+1
За Шел - згідний - ризикувати на бензині їдучи 1400 км. не варто. А якщо страшно чимось траванутись в придорожних тошніловках - то, краще, взяти продукти з собою, зупинитись десь біля води, сісти і поїсти - дешево і сердито...
За Шел - згідний - ризикувати на бензині їдучи 1400 км. не варто. А якщо страшно чимось траванутись в придорожних тошніловках - то, краще, взяти продукти з собою, зупинитись десь біля води, сісти і поїсти - дешево і сердито...
- serega_l1
- Контактна інформація:
Нещодавно знайомі їздили в Очаків (через Тернопіль), проб"ю в них як там справи з дорогою до Умані і напишу.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Дорога до Умані не радує. Умань-Вознесенськ-Миколаєв просто дуже добра. Особливо в порівнянні з Львів-Тернопіль-Умань.
Під Уманню ночууали в "Шинок на Околиці" (с.Полянецьке) малий відірвався в міні-квапарку.
Зараз вирішили пообідати в "Чумацькому возі" (с.Чаплинка).
Меню не розгорнуте. Але солянка червона, на відміну від Ситого Будяка, що в Хмельницьку.
PS: цікаво що було б із власними продуктами на другий день дорогои.
Томи ми тримаємо їх на вечір й ранок бо офіційно в нас заїзд завтра по під обід
Під Уманню ночууали в "Шинок на Околиці" (с.Полянецьке) малий відірвався в міні-квапарку.
Зараз вирішили пообідати в "Чумацькому возі" (с.Чаплинка).
Меню не розгорнуте. Але солянка червона, на відміну від Ситого Будяка, що в Хмельницьку.
PS: цікаво що було б із власними продуктами на другий день дорогои.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
А от Шелл... Знову якась йня. На окружній Миколаєва мені залили 60.5л, коли в мене стрілка в червону зону ше не зайшла й по компа було ше соляри на 200км.
Як не забуду то по дорозі назад зроблю там контрольний залив.
PS: Бак в мене щось 63-65літрів. Може залили не повний бак а по горло? Хоч я того не просив.
Як не забуду то по дорозі назад зроблю там контрольний залив.
PS: Бак в мене щось 63-65літрів. Може залили не повний бак а по горло? Хоч я того не просив.
- serega_l1
- Контактна інформація:
Мені тут підкинули ідейку: Львів - Радивилів - Почаїв - Кременець - Ямпіль - Любар - Сквира - Володарка, а там вже Е95. Казали, що дорога нормальна і машин меньше.
Хтось щось може сказати з даного приводу?
Хтось щось може сказати з даного приводу?
- serega_l1
- Контактна інформація:
А хто магазини відміняв + кондьор + за два дня я сам з маленьким сином в дорозі зіпсуюсь...MAECTP0 писав: PS: цікаво що було б із власними продуктами на другий день дорогои.

-
Минулого року я змайстрував такий собі холодильничок (досить практично пригодився в Криму). Отже (може кому буде цікаво) :serega_l1 писав:А хто магазини відміняв + кондьор + за два дня я сам з маленьким сином в дорозі зіпсуюсь...MAECTP0 писав: PS: цікаво що було б із власними продуктами на другий день дорогои.
беремо картонову коробочку (розміри самі собі формуємо), зсередини обкладаємо пінопластом, другим слоєм обкладаємо фольгованим поролоном, все діло ущільнюємо скотчем (щоб не було шпаринок). Також робимо це все на кришці упаковки. В средину коробки розміщуємо продукти, а поряд дві-три пластикових 1.5 л. бутилки з попередньо замерзлою водою. Гарантовано буде зберігати прохолоду 12 годин в жару - провірено. Знову ж таки час залежить від товщини стінок нашого саморобного пасивного холодильника та кількості заморожених бутилок. Це все діло продовжує терміни зберігання продуктів в дорозі. З малими дітьми - це актуально!
Щодо поїздки в напрямку півдня. Думаю якщо була б нагода поїхати цього року то в обов`язковому порядку оминув би відрізок дороги Львів - Умань. Сьогодні відрізок дороги Львів - Золочів - мене "вбив" і розчарував (я писав про це у сусідній темі). Я б ризикнув і поїхав у напрямку Львів - Житомир де звернув на Білу Церкву (ну щось тіпо того). - по перше нерви цілі, ходова машини і колеса не пошкоджені, а по друге думаю хоч і відрізок довший щось на 110 км., але розхід пального майже б мав бути такий же, а по часу тут уже треба спробувати...
- MAECTP0
- Контактна інформація:
serega_l1, про неї я й питав... шкода що не вчасно підказав що дорога добра.
Дводення дорога в Судак - 1300км - закінчилось купанням вечерем в чорному морі. Гайці мене оминули!!!
ми не зіпсулись... під уманню в Полянецькому навіть в квапарку освіжились.serega_l1 писав:за два дня я сам з маленьким сином в дорозі зіпсуюсь...
респект. Ми зробили примітивніше - куили сумку холодильник й кидаю її під ноди перед переднім сидіням й кондюк сплітом: вверх й вниз.Nick_ писав:я змайстрував такий собі холодильничок
Дводення дорога в Судак - 1300км - закінчилось купанням вечерем в чорному морі. Гайці мене оминули!!!
- serega_l1
- Контактна інформація:
Мені вже порадили їхати через Житомир, але сказали, що відрізок до Білої Церкви розбитий.
MAECTP0, ми не зіпсулись... під уманню в Полянецькому навіть в квапарку освіжились.
Основне питання, як їхати до Умані??? І як краще по Криму до Судака. Я вже прошерстив весь інтернет - цікавить досвід тих, хто був нещодавно.
MAECTP0, ми не зіпсулись... під уманню в Полянецькому навіть в квапарку освіжились.
Основне питання, як їхати до Умані??? І як краще по Криму до Судака. Я вже прошерстив весь інтернет - цікавить досвід тих, хто був нещодавно.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
До Білої можна від Житомира напряму - може ця діянка рзбита? Минулого року їхав через Брусилів - Фастів то Льві-Тарнопіль-...-Умань купили збоку. Ше з Київської траси на БЦ можна повертати ще далі на перехресті з дорогою на Макарів. Тоді навіть Фастів оминаєш. Цього року якраз хотів так їхати але плани змінилось
по Криму йшов так. З херсону наліво й до поворотах на Чаплинку. Не так страшно, далі через жанкой. Правда в Золотому кільці Том-Том - ..ука на кільці знову повів в право в тупік. А треба прямо на Старий Крим.
Раджу прошустрити по нету дорогу через Сцмферопіль-Білогірськ. Бо черз жанкой не дуже. Але авто доїхало ціле :)))
по Криму йшов так. З херсону наліво й до поворотах на Чаплинку. Не так страшно, далі через жанкой. Правда в Золотому кільці Том-Том - ..ука на кільці знову повів в право в тупік. А треба прямо на Старий Крим.
Раджу прошустрити по нету дорогу через Сцмферопіль-Білогірськ. Бо черз жанкой не дуже. Але авто доїхало ціле :)))
- serega_l1
- Контактна інформація:
Читав статтю :
http://ua.autoreview.ru/archive/2006/08/krym/
Можливо, інформація застаріла, але написано грамотно...
З Сімферополя на Керч, Феодосію (Судак) раніше була гарна дорога...
http://ua.autoreview.ru/archive/2006/08/krym/
Можливо, інформація застаріла, але написано грамотно...
З Сімферополя на Керч, Феодосію (Судак) раніше була гарна дорога...
- MAECTP0
- Контактна інформація:
минулого року була чудова дорога... а от з Перекопська на Сімферополь - не в курсі.serega_l1 писав:З Сімферополя на Керч, Феодосію (Судак) раніше була гарна дорога..
- serega_l1
- Контактна інформація:
Я правильно зрозумів - йдеться про відрізок від Перекопська до Судака ?MAECTP0 писав: минулого року була чудова дорога... а от з Перекопська на Сімферополь - не в курсі.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
serega_l1, від Червоноперекопська до Сімферополя. Адже від Сімферополя до Судака ми вже вияснили що норм дорога.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Nick_, слухай... я тим самим маршрутом пробував проїхати в Судак. але в Золотому полі на кільці взяв направо й потрапив в тупичок.
Й минулого року таж ситуація була. То місцеві - якраз їхали в Судак - повели мене через Старий крим й не радили їхати навпростець як ти показав.
Отже в Золотому полі на кілці я взяв направо й через сотню-дві метрів мені показало наліво а там перита дорога. Ти, мабуть, пішов прямо???
Як ти там
Й минулого року таж ситуація була. То місцеві - якраз їхали в Судак - повели мене через Старий крим й не радили їхати навпростець як ти показав.
Отже в Золотому полі на кілці я взяв направо й через сотню-дві метрів мені показало наліво а там перита дорога. Ти, мабуть, пішов прямо???
Як ти там
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей