сім років так батько відїздив і ніколи не жалівся ))))))Vitalik-first писав:ахахаха,а без кондока на шкірі в чорній машині як тато?...
чуствую шо діскі )))))))))Vitalik-first писав:То є фест та криша,тепер треба чорне що?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
сім років так батько відїздив і ніколи не жалівся ))))))Vitalik-first писав:ахахаха,а без кондока на шкірі в чорній машині як тато?...
чуствую шо діскі )))))))))Vitalik-first писав:То є фест та криша,тепер треба чорне що?
нє нє я пів року їзджуTOXA писав:сім років так батько відїздив і ніколи не жалівся ))))))
Но видишTOXA писав:уствую шо діскі )))))))))
Реально треба, у мене машина темно-сіра то ппц, літом ставлю машину десь в тіньку і можу по кілометру іти до місця, бо якщо на сонці поставити то торба.TOXA писав: і як люди на чорних машинах їздять, памятник їм треба ставити )))
да, але то ціла машина, в мене багато знайомих з чорною кришою, то по відношенню до того як вона стала нагріватись на сонці сильно різниці нема, тобто вона фактично не відчутня взагалі )Fobos писав:Реально треба, у мене машина темно-сіра то ппц, літом ставлю машину десь в тіньку і можу по кілометру іти до місця, бо якщо на сонці поставити то торба.
ти мене звичайно звиняй, думка про кришу це твоє але подивись уважніше машина не вешнева вона ярко червона і причому дуже світло червона но далеко не вешнева!pikach00 писав:hrdrive, до білої 100%
І ще до світлих кольорів. А тут якийсь він вишневий. Ну ні в какую
+1, непоганоSluva писав:А помоєму це класика червоне і чорне,так само які біле з чорним :)
Фраза дня..pikach00 писав:чорний дах до червоної машини ващє не іде
червоне і чорне то класика з давніх давенtwin писав:Фраза дня..pikach00 писав:чорний дах до червоної машини ващє не іде![]()
Flesh09 писав:червоне і чорне то класика з давніх давенtwin писав:Фраза дня..pikach00 писав:чорний дах до червоної машини ващє не іде![]()
121hrdrive писав:скільки роз? :)
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 6 гостей