Значить подарували мені 2 механізма центрального замка на задні двері (купив машину, а на задніх дверках не було ЦЗ).
Вчора ввечері запланував поставити. Після роботи приїхав до себе на стоянку і почав розбирати дверки (під час розбирання плакав, бо думав як жеж мені зара треба буде прокидати дроти до блоку ЦЗ черз пів машини): 1. Зняв карт 2. Акуратно зняв клійонку. 3. І о чудо, оказалось розводка дротів вже була

І тут почався процес придумування як механізм закріпити

Пройшло хвилин 20 і я подумав що треба йти додому за дрелькою, щоб просверлити 2 дирки.
Чую дзвінок телефона (дзвоне знайомий і каже що зара прийде і щось придумаєм)
1 голова добре а 2 краще.
Прийшла свіжа голова і дослідивши разом сам замок задньої дверки оказалось що там є пластмаска з дирочкою яка і защолкує пимпочку локера.

Примірявши сам механізм до тої пластмаски оказалось що там вже є дирочки для кріплення механізму ЦЗ

Короче закріпивши це все і підключивши до тих дротиків які були вже розведені в дверях оказалось що все працює і двері замикаються УРА! Перемога інтелекту над грубою силою.
Подумав я що щас розбирати іншу дверку, але не тут то було

Тепер ХЗ що робити. Буду сьогодні щось придумувати і ввечері попробую, якщо не вийде, то прийдеться відламати там кусочок пластмаски, а потім просто поставити трохи більшу шайбочку.