неспорю, бмв то якось на мене як стереотип якийсь... якшо не найду нічого цікавішого, то так уж біть, буде бмв....
я вже не можу дочекатись того прелюда!!!! недай бог він не оправдає мої надії... прийдеться всьо спочатку

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і мав на увазі шо всі машини в кончених обвісах)
коли там маєш дочекатись того прилюда?AnGeL92 писав:я вже не можу дочекатись того прелюда!!!! недай бог він не оправдає мої надії... прийдеться всьо спочатку
якби не я, шукав би собі ваз 2113))) і мав би спокій))))AnGeL92 писав:ну і як то так того тижня стільки всього звалилось на мою голову....
+1 думаю сховається...AnGeL92 писав:думаю прелюд сховається....
то розвод? ! .AnGeL92 писав:ше сьогодні мені прийшові лист відповідь з англії, за цю машинку
http://auto.ria.ua/auto_auto_5193091.html
я так розумію вона там а ти взнавав скільки коштує пригнати розмитнити?AnGeL92 писав:ше сьогодні мені прийшові лист відповідь з англії, за цю машинку
Теж думаю, що це розвод... Машина певно зварена з навіть не двох кусківAnGeL92 писав:ше сьогодні мені прийшові лист відповідь з англії, за цю машинку
Але що гадати, зустрінься з ним і подивись який він англічанинAnGeL92 писав:As payment I only accept cash and we will have to meet in Ukraine for the sale. Let me know if we can meet in Ukraine.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість