тре якось організувати зустріч...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Взагалі Паша шукав взамін Хонду Цівік ЕХ (седан 93-97р.в.), бо має вже сім"ю, якій залазити на задні унітази Прелюда не зручно :) А продається довго бо машина напічкана всякими класними штуками типу датчиками, буст контроллер, поліуритан, ковані диски з хорошою гумою, якісно зроблений і настроєний турбо кіт.... і т.д. немає змісту віддавати таку машину за 7000-7500, як решта Прелюди 4 покоління... вот і вісить в продажі, чекає свого щасливого абладатєляAnGeL92 писав:я так бачу, шо всі мене підталкують на той прелюд... але чого він вже стільки часу продається, і ше не продався??? невже не найшлось до цих під ше одного такого ідіота як я
... шось таке :)Vitalik-first писав:wtf EG до 1995,96 купе перші місяці EK 1996-nn
чекає прідура, тоість менеP@sha писав:чекає свого щасливого абладатєля
Так, це машина з мого двору.....але реально той тіп якийсь невезучий перші пів року був.....кожен тиждень нова вмятина...напевно перша машина чи що.....але зараз вона виглядає найс.....Vitalik-first писав:Чорна кліпса мого кента,була,машина була вся коцана-перекоцана і сто разів тюкнута по навісному,не раджу вкрай...Проб мав я особистояк був за бугром,машина дуже стрьомна...
бомба машина.AnGeL92 писав:хтось шось знає про цю??? http://auto.ria.ua/auto_mitsubishi_4503762.html пише шо львівська... тре буде задзвонити....
ненадо!!!...хай еХлюзівність не втрачаєhrdrive писав:я за бмв в даному голосуванні.
але від себе я б добавив ше один пункт - він буде містер очевидність![]()
![]()
ну така як в мене не коштує....там 11+FanateG писав: вона хіба 8к коштує
ну то вже треба бути готовим....купешки всі коцані-перекоцані......хочеш купешку "не бит", "не крашен", "сел и поехал"...йди в салонM@sTeR писав:Так, це машина з мого двору.....але реально той тіп якийсь невезучий перші пів року був.....кожен тиждень нова вмятина...напевно перша машина чи що.....але зараз вона виглядає найс.....Vitalik-first писав:Чорна кліпса мого кента,була,машина була вся коцана-перекоцана і сто разів тюкнута по навісному,не раджу вкрай...Проб мав я особистояк був за бугром,машина дуже стрьомна...
зараз такий порш продається біля гал. перехрестя, жовтий....asteroid писав:rocket
штати, Європа, e-bay, інші форуми... знайти можна будеAnGeL92 писав:ну от уявимо собі шо в тому порші шось зломалось... Як думаєш, на скільки реально буде знайти хоч якусь детальку???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість