Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вибираєм Джипон до 35 тонн
- Saba
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Номер:BC IA
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 7 рази
Який автомобіль 4*4 можна взяти до 35 тисяч у.е
Поки що перше місце має Рав-4, далі Сорето,Туксон.
Які ще машини может запропонувати.Що скажете про рав 4 новий і т.д.
тіки нова машина
тіки нова машина
Востаннє редагувалось Пон, 19 лютого 2007, 23:42 користувачем Saba, всього редагувалось 1 раз.
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
- Подякували: 0
Re: Вибираєм Джипон до 35 тонн
Хюндай санта фе!!!!!! Алєжик ти зібрався джип купляти???????? :lol:Saba2106 писав:Який автомобіль 4*4 можна взяти до 35 тисяч у.е
- Pioneer
!
це моя думка!!! і зрештою від багатьох таке чув за ті гроші такий двигун і такий зовнішній а про внутрішній вигляд вже мовчу!!!! бомба!!! але ладно людина не проте питаєA1 писав:Pioneer
якщо в тому класі найкращий туарег, то життя на марсі існує

- Pioneer
!
нє таких власникі я майже незнаю тільки двох, але є знайомі які мають Х5 і вони шось недуже довольні, а коли ми робили нашого спрінтера на мерседес сервісі то той чувак казав шо найбільш то приїжджають мельки!!!! часто ломляться а ремонт нездешевих!!!! ну але зрештою хто шо любитьA1 писав:[цензура], пооофтопим, хай знає як то приємнолюдина не проте аитає![]()
Респект класно сказано я ше досі лахаю!!!!!!![]()
напевно всі вони були "щасливими" власниками цих чудо-автозрештою від багатьох таке чув

- Pioneer
!
можливо!!!! я роздумував над рав4 але вони тільки бензиновіA1 писав:Pioneer
японців треба брати, фріців тепер всякі курди і проча наволоч збирає на нім. заводах і їм насрати на легендарну німецьку якість

-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
А поконкретнее, что нужно?
Если говорить про 4WD, то в этом диапазоне Нивы, УАЗики и китайцы, причем с запасом. Можно взять два (один на запчасти) :)
А так остается только AWD. Немцев (американцев, англичан) нет вообще Корейцы практически в полном составе. Из японцев RAV4 (дорогой зараза), простенький Nissan X-Trail, и Mitsubishi Pajero Pinin :) (правда не уверен что их еще продают).
Вопрос: это обязательно должен быть джип или может быть all-road? Если 35К - потолочная цена, за которую еще нужно машину оформить, застраховать, сигналку какую-то поставить, резину зимнюю, обвес и прочие хотелки, то я бы в таком случае смотрел на Outlander (2006 года) или на вполне себе упакованный Forester (на дизель не хватает, и на Outback не хватает). По комфорту они РАВу проиграют. У Mitsubishi вроде как 6 лет гарантии. Subaru - для фанатов. :)
Если говорить про 4WD, то в этом диапазоне Нивы, УАЗики и китайцы, причем с запасом. Можно взять два (один на запчасти) :)
А так остается только AWD. Немцев (американцев, англичан) нет вообще Корейцы практически в полном составе. Из японцев RAV4 (дорогой зараза), простенький Nissan X-Trail, и Mitsubishi Pajero Pinin :) (правда не уверен что их еще продают).
Вопрос: это обязательно должен быть джип или может быть all-road? Если 35К - потолочная цена, за которую еще нужно машину оформить, застраховать, сигналку какую-то поставить, резину зимнюю, обвес и прочие хотелки, то я бы в таком случае смотрел на Outlander (2006 года) или на вполне себе упакованный Forester (на дизель не хватает, и на Outback не хватает). По комфорту они РАВу проиграют. У Mitsubishi вроде как 6 лет гарантии. Subaru - для фанатов. :)
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
РеспектA1 писав:Pioneer
японців треба брати, фріців тепер всякі курди і проча наволоч збирає на нім. заводах і їм насрати на легендарну німецьку якість
Рав4 правда чуть дорогувато, ну а от Вітара по ходу за ті гроші вийде файна, тай на СRV постаріше добре подивись, чи то нове має бути?
Але я б за ті гроші взяв фаршированого Аутлендера року так 2005 :lol:
Drifthooift
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Тарасик, не вічно ж бідному студенту на Жигулі їздити, от треба шось ліпше так за 35 кусківPioneer писав:Алєжик ти зібрався джип купляти????????
+1, можна Субару Форестер, але шось не тяне на них.A1 писав:японців треба брати
Х-Траіл в таткового співробітника такий, можна думати.
Цікавий варіант, дякую за підказку.azakharchuk писав: Mitsubishi Pajero Pinin
Трохи не то, не викликає та машина в мене довіри.Kardan писав:Гранд Вітара
Машина купляється неспішно, просто при хорошому співідношені ціна-якість, мені Ланос лишиться
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Небольшое уточнение: Pinin вполне полноценный 4WD. Только вот похоже сейчас он не выпускается/не продается.
Зато, как оказалось, в 35К вписывается L200. Тем, кто собирается строить дом/дачу - безальтернативный вариант. К тому же дизель, рамный и 4WD.
Правда, для повседневной езды по Львову - это перебор, так что лучше даже не упоминай, ибо останешься без Ланоса :)

Правда, для повседневной езды по Львову - это перебор, так что лучше даже не упоминай, ибо останешься без Ланоса :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість