Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Таки планую кулпяти Фіат Лінеа...
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Стать:чоловік
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
на форумі фіат краще переглянути бортовики ще
http://fiat-club.org.ua/forum/
http://fiatclub.ua/forums/
http://club-fiat.org.ua/forum/
Є навіть аж три клуби :)
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Re: Таки планую кулпяти Фіат Лінеа...
Така фігня є зі всіма виробниками. Знайдеться якийсь явно бракований екземпляр.Demyan писав:Для того що якщо знайшлися б скажімо хоча б два власника тих лінеі які сказали б наприклад - я там їзжу кожен місяць на сервіс то то ламається то то...або інше. Тоді я б подумав.
- hrdrive
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Demyan, або ще краще взяв би такого http://ilta.ua/files///prices/308/308_B ... 7.2011.pdf
знайомі купилди півроку тому 2 таких нових в салоні - все на вищому рівні. дуже хороші машинки за свої гроші.
знайомі купилди півроку тому 2 таких нових в салоні - все на вищому рівні. дуже хороші машинки за свої гроші.
INTE®©ULLE®™
-
- Контактна інформація:
я вже вдоль і поперек перечитав, також російські сайти - там більше власників саме лінеї.Vexler писав:на форумі фіат краще переглянути бортовики ще
Основні проблеми з заводу - опорні підшибники (коли вода попадає виходять з ладу) і взимку кришка бензобаку - не відкривається.
-
- Контактна інформація:
доречі до них придивлявся, правда ше не сидів в середені якраз збираюся в салон підїхати, а так теж на замітку поставив, єидини недолік це менший багажник і кліренс. А так машинка супер. Але хіба пежо набагато краще від фіата чи рено? як на мене то то машини фактично одного рівня по надійності.hrdrive писав:або ще краще взяв би такого http://ilta.ua/files///prices/308/308_B ... 7.2011.pdfзнайомі купилди півроку тому 2 таких нових в салоні - все на вищому рівні. дуже хороші машинки за свої гроші.
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
В останньому Авторевю є порівняльний тест, де новий 308 Пиж "вставив" нового ГольфаDemyan писав: А так машинка супер

Тим більше, що в цьому ж журналі не найкращі відгуки про сабж цієї теми... І ще.
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
-
- Контактна інформація:
Повна фігня а не статя!!!!Myself писав:Тим більше, що в цьому ж журналі не найкращі відгуки про сабж цієї теми...
Поперше - стаття 2007 року, коли машина тільки зявилася. Хто писав ту статю не знаю.
Але всі недоліки там неправдиві.
1. Немає комплектації з турбодвигуном.
2 На «базовых» машинах нет даже кондиционера — за него нужно доплачивать - Є там кондиціонер в самій базовій комплектації.
3 В багажнике ни карманов, ни сеточки - можна доставити.
4. заводская защита картера не предусмотрена - є! все передбачено, хочеш став хочеш ні.
5. И почему на автомобилях отсутствуют не лишние в наших условиях эксплуатации брызговики? - є, тобто хочеш став хочеш ні, в європі їздять без них.
6. Взять хотя бы аккумулятор: его емкость всего 50 Ач у бензиновой - а шо ставити на 1,4 двигун 60 ампер??? в мене на 2,0 літрах 60 ампер і взимку без проблем.
Ну і ще цілий ряд зауважень
Ну а по запчастинам - видно що не так вони вже й дорогі, тим більше це оригінали.
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
Шо ви тут тулите на пастой шкоду,фу,в мене в роботі появилася шкода тур 2009 го року випуску,не машина взагалі,салон убогий
вигляд ніякий
не їде абсолютно
чьо ви на пастой,то було бмв,всі тулили,тепер всі дружно дрочать на шкоду і фолькс... бо як писалось всі хто мають шкоду думають що їздять на фольксвагені а всі на фольксі що надурили всіх бо купили ауді в два рази дешевше хоча самі розуміють що це не так...
людина хоче гарну виразну машину а ви їй тулите чуть не ланос,будьте нормальними,дивіться на речі об'єктивно,якби автор хотів купити шкоду то би купив
Demyan Не думав?виразно,харизматично...

людина хоче гарну виразну машину а ви їй тулите чуть не ланос,будьте нормальними,дивіться на речі об'єктивно,якби автор хотів купити шкоду то би купив

Demyan Не думав?виразно,харизматично...

количество слов не определяет качество речи...
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
апять телевізор

+1 за пижик, вони набагато гарніші і цікавіші. а проблем мало би бути поменше ніж з фіатом. хоча +100500 до Вовки - машина нова і на гарантії, то чого переживати?

про салон в машині. тупо твердий пластик?Demyan писав:Ти прос автосалон чи про салон в машині?

+1 за пижик, вони набагато гарніші і цікавіші. а проблем мало би бути поменше ніж з фіатом. хоча +100500 до Вовки - машина нова і на гарантії, то чого переживати?

Sad, but true.
-
- Контактна інформація:
нєа а ціна? а де в нас можна посидіти в ній?Vitalik-first писав:Demyan Не думав?виразно,харизматично...
- Stuff
- Контактна інформація:
Ну можна буде поговорити з брата женою щоби покататись бо він їй купив таку але то після 30го числа,або на Тургенєва в Арія - Моторс,чесно,в свій час дивились їй фолькс Гольф 5,октаху А5,фокус і теде і тепе,зупинилися на 1,8 АТ 23 куе,айс повнийDemyan писав:нєа а ціна? а де в нас можна посидіти в ній?

Востаннє редагувалось Вів, 12 липня 2011, 11:08 користувачем Stuff, всього редагувалось 1 раз.
-
- Контактна інформація:
троха дорого, 187 600 грнDemyan писав:нєа а ціна? а де в нас можна посидіти в ній?Vitalik-first писав:Demyan Не думав?виразно,харизматично...
- BOXER
Vitalik-first писав:фак юуу

Demyan, а пижик шо по чому?
Sad, but true.
- Stuff
- Контактна інформація:
BOXER, чьо?
Demyan, шкода,але машинка достойна,який критичний прайс?

Demyan, шкода,але машинка достойна,який критичний прайс?

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Vitalik-first, цивік седан? Ти гоніш? Страшилко ззовні. Хетч ше куда не йшло..
-
- Контактна інформація:
пижик вписуюся.BOXER писав:Demyan, а пижик шо по чому?
ага точно, таке б взяв - хіба через 2-3 роки. 20 000 у.о. зі всім (тобто каско мрев...)Vitalik-first писав:Demyan, шкода,але машинка достойна,який критичний прайс?
- Stuff
- Контактна інформація:
pikach00, а мене пре,а капсула навпаки
Demyan, Ну що поробиш,але альтернатив є море,по суті...

Demyan, Ну що поробиш,але альтернатив є море,по суті...
- BOXER
заскоч на Чайковського чи де в них салон і продивись собі. посиди в нійDemyan писав:пижик вписуюся.

Sad, but true.
-
- Контактна інформація:
так і зроблю, час ще є.BOXER писав:заскоч на Чайковського чи де в них салон і продивись собі. посиди в нійDemyan писав:пижик вписуюся.
А шо то в нього на криші панаорамне вікно?
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Ну, я б не казав так категорично. Для мене наприклад думка Авторев"ю одна з найвпливовіших... Ну але то такеDemyan писав:Повна фігня а не статя!!!!

Комплектація - дрібниці, на російському ринку вона може відрізнятись від наших, тьим більше що машини російської зборки мають свої відмінності:
Але є зауваження, які не втратили актуальність з 2007-го року:-) :Другие особенности российской Линии — передние брызговики, металлическая защита моторного отсека и прозрачные наклейки внизу задних дверей и колесных арок. Этот комплект был признан необходимым после первых испытаний в России. Подвеску специалисты решили не адаптировать — и зря.
Ну і так далі... Новіші огляди (2010 року) - ще скептичніші - бо пішла російська зборка......А зачем седану треугольные окошки под стойками лобового стекла, которые резко ухудшают обзор в крутых поворотах?..
...А вот в плечах узко! Несмотря на наличие трех подголовников и трех ремней безопасности, втроем на заднем сиденьи придется тесниться почти как в Жигулях...
...профиль сидений крайне неудачен: такое ощущение, что средняя часть спинки «сдулась», образовав ложбину, куда проваливается спина пониже лопаток...
...рулевое управление не блещет высокой информативностью (хотя усилитель здесь гидравлический), реакции на повороты «баранки» размазаны, а крены в поворотах высоки...
Одним словом - я б дивився на пиж...Черные «очки» перед комбинацией приборов болтаются, полочка на макушке центральной консоли поставлена криво и вся в заусенцах, топорщится воздуховод под лобовым стеклом, заглушки над головой водителя елозят туда-сюда, а на потолочном плафоне освещения — отпечатки грязных пальцев, прямо как на одной из побывавших на наших тестах Приор...
...Водительское сиденье средненькое — валик на переднем крае подушки давит под колени, спинка выталкивает лопатки и плохо держит в поворотах. «Слепые» приборы, люфтящие климатические ручки, подрулевые переключатели, расположенные далеко от руля...
...В итоге Linea получилась какой-то… Прерывистой. Хороший мотор, собранная управляемость — и неважная плавность хода вкупе с неказистым и плохо собранным салоном, который начисто убивает ощущение качественного автомобиля...

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей