а технічна сторона то я шарю шо краще... я вже про то казав, були б ше 3-дверні, то б взяв... а таких на пальцях рахувати можна...
та й 13 не так багато вже їздить... 3 дверки - машина егоїста, - звідси ексклюзив тіпа, чи шо

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не завжди так добре, сьодні трохи коцнула нашу Хонду а5шкода. бампер тріснув... від європейця не підходить. чекай поки виплатить страхова + чекай 2-3 тижні бампер. чимось тре жертвувати,зато таких тіко 3 тачки,за 3 чи 4 роки ))Kost писав:і буду мати таку якої нема нівкого)
Святослав писав:зато
AnGeL92 писав:Святослав, хочеш сказати, шо в новіших тих кнопок нема???
я просто про те сімейство ніц не знаю, крім мотора їхнього...
а для того треба вікна тонувати і спортивні пружини ставитиSally писав:всі завжди будуть знати де ти є коли і з ким.
+100500BOXER писав:спортивні пружини ставити
можна спригнути, шо випивший)))Sally писав:вікна запотівають
AnGeL92 писав:ачка з висувними фарами то вже ніштяк сам по собі
все реально, просто треба пошукати :)AnGeL92 писав:чи реально такі найти в нормальному стані???
з запчастинами давно проблем нема. машини досить поширені, все є кругом і в наявності більшість)AnGeL92 писав: про запчасті вже мовчу, біс з ними...
ті старі дадуть фору тим новим шо ти хочеш по всім параметрам))AnGeL92 писав:вона по СУТІ стара, майже така як я, а ті всі з тих же років...
нафіга пригати? треба машину неяскравого кольру, щоб стати десь де ніхто нічо не баче і можна хоч під машиною, все одно не помітять.AnGeL92 писав:можна спригнути, шо випивший)))
давайте всі їздити на сірих ланосах тодіSally писав:треба машину неяскравого кольру, щоб стати десь де ніхто нічо не баче і можна хоч під машиною, все одно не помітять
тоді треба йти реально лікуватись)Sally писав:а якщо розмалювати так як той чувак з сусідньої теми
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей