=cat-yellow писав:поки дятел в ж..пу не тр..хне
і тепер думаю що краще попередити хєрню ніж потім її розхльобуватиasteroid писав:я на рідних 81К наїздив поки не стався бабах і катушка не здохла

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
=cat-yellow писав:поки дятел в ж..пу не тр..хне
і тепер думаю що краще попередити хєрню ніж потім її розхльобуватиasteroid писав:я на рідних 81К наїздив поки не стався бабах і катушка не здохла
Раз в два роки систему треба підживити маслом, заодно і фреон фільтранути. Зразу відчуєш різницю "до" і "після" ІМХО. Спитай Зелю :) В нього теж працювало і холодило, а була лиш третина фреону.Fobos писав:треба може якусь профілактику кондюку зробити? працює ніби і холодить
акумулятор помінявasteroid писав:Ітак пробіг уже перевалив за 100К - значить треба щось робити.......![]()
![]()
- міняти свічки? на цих наїздив 20К
- міняти тосол? не мінявся ні разу
- міняти тормозну рідину? не мінялась ні разу
- чистити форсунки? ні разу не чистились
- міняти лямбду? хтось десь писав що раз в 100К треба її міняти
- міняти датчик охолоджуючої рідини , бо йому ппц прийшов![]()
- робити розвал-сходження? останній раз робилось при пробігу в 30-35К
- треба може якусь профілактику кондюку зробити? працює ніби і холодить, але я хз, може треба щось?
- можливо треба завіси позмащуватhttp://tuning.lviv.ua/forum/posting.php?mode=quote&f=21&p=580755#и? хто знає треба чи ні?
- паливного фільтра немає значить міняти й не потрібно![]()
- масло і масляний на 105К бо у мене інтервал 15К по замінах
- повітряний і салону так само як і масло
- заїхати на діагностику ходової, чи всі гумки в порядку :)
- поміняти акумулятор бо рідному жопа![]()
asteroid писав:приведення до порядку мультимедії - також в процес
почитай договір - в мене було таке шо якшо сам собі зробив пошкодження об дерево\паркан\бардюр - звониш - реєструєш і потім їдеш до нихasteroid писав:там мінімальна вмятина і пошкрабана фарба, завтра фотку фотіком зроблю, неприємно ппц каско каском - треба гаїшників викликати, бабло їм давати, мозг собі [цензура]
DNK писав:фото
ну і хулі???asteroid писав:DNK писав:фото
+100500, Романе, не парся, в мене від камінців таких бочин на капоті вже трохи є, не звертаю увагу. На наших дорогах, з нашою культурою водіння -- треба бути готовим до таких зовнішніх пошкоджень а/м...crush писав:забий і забудь...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей