Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Оскарження постанови і подальші дії з мого досвіду.
- Zhdan
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Викладаю свою тяганину в суді. Тему створив як приклад. Можна задавати питання по суті. Прошу не флудити.
Перед історія.
Вертався з Рівного, інспектор в'яло махав паличкою. Я, не зрозумівши чого він хоче, поїхав далі. Десь в третьому населеному пункті мене догнали. Я був ввічливим і просив навести докази моєї вини. Відмовився пройти в їхнє авто. Через 15хв. мені повернули документи і казали що наступного разу заберуть посвідчення. А зараз прощають. "Ну і хєр з ними " подумав я.
Історія.
І тут одного прекрасного дня мені приходить повістка в виконавчу. Наступного дня я вже розглядав, великими очима, постанову від тих гімнюків. Інспектор з виконавчої припустила що в мене виникло бажання судитись. І вона була права. Заяву суд розглянув і ухвалив позовну заяву залишити без руху. На що я написав заяву про поновлення стоку звернення до суду. І суд почався. І на моє велике здивування відділ рівенської ДПС написав ЗАПЕРЕЧЕННЯ провідкриття провадження. Але суд тільки перенесли для ознайомлення і поки я не вернусь з відпустки.
І накінець судових дебат, суд виніс справедливу постанову.
Перед історія.
Вертався з Рівного, інспектор в'яло махав паличкою. Я, не зрозумівши чого він хоче, поїхав далі. Десь в третьому населеному пункті мене догнали. Я був ввічливим і просив навести докази моєї вини. Відмовився пройти в їхнє авто. Через 15хв. мені повернули документи і казали що наступного разу заберуть посвідчення. А зараз прощають. "Ну і хєр з ними " подумав я.
Історія.
І тут одного прекрасного дня мені приходить повістка в виконавчу. Наступного дня я вже розглядав, великими очима, постанову від тих гімнюків. Інспектор з виконавчої припустила що в мене виникло бажання судитись. І вона була права. Заяву суд розглянув і ухвалив позовну заяву залишити без руху. На що я написав заяву про поновлення стоку звернення до суду. І суд почався. І на моє велике здивування відділ рівенської ДПС написав ЗАПЕРЕЧЕННЯ провідкриття провадження. Але суд тільки перенесли для ознайомлення і поки я не вернусь з відпустки.
І накінець судових дебат, суд виніс справедливу постанову.
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Re: Оскарження постанови і подальші дії з мого досвіду.
Вітаю!
Зараз з дайцяи брротись важко, але треба. Це обовязок кожного!
P.S. Дуже люблю ці слова: Постанова остаточна та оскарженню не підлягає!

Зараз з дайцяи брротись важко, але треба. Це обовязок кожного!
P.S. Дуже люблю ці слова: Постанова остаточна та оскарженню не підлягає!
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Zhdan, молодець, так тримати, уявляю скільки часу і нервів на то пішло 

Машина не жінка , помилок не пробачає
- TOTAL_55
- Ім'я:Рома
- Номер:9966
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
В мене була схожа ситуація, також відстояв своє, ше трохи добавив, в результати оминув подвєний штраф в сумі 510 грн 

- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Zhdan, написав в Рівне щоб притягнули до дисциплінарної відповідальності працівників дпс?(на підставі рішення)
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- Zhdan
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Нервів ні грама, а часу - аж три рази по +-пів години. Всі пісульки писав сам, прочитавши КУПАП багато чого дізнався про свої права. Та і суддя попався відповідальний (попередні два судді закрили справи без всієї процедури), засідання і дебати були по всіх правилах. Отримав море задоволення.Jarevych писав:Zhdan, молодець, так тримати, уявляю скільки часу і нервів на то пішло
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Zhdan, молодца!
Я б ще накатав "телєгу" с СВБ, в Громадську раду при Рівненському ОУ МВСУ та в місцеву прокуратуру. Фальсифікація матеріалів адміністративної справи - предмет кримінального судочинства
Нехай попотіють, відбиваючись від цюпи, дивись, і премії позбавлять, і в званні понизять
Ну і щодо судді:
"Обліко морале - русо турісто"
Молодець суддя 

Ну і щодо судді:
Судячи по однаковості прізвищ та ініціалу "по-батькові" - це син Василя Нора, колишнього декана юрфаку ЛНУ ім. Франка, члена Вищої ради юстиції і донедавна претендента на посаду члена Конституціного судуZhdan писав:суддя попався відповідальний

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей