Не існує перехресть з площами. По визначенню!AnGeL92 писав:і будуть кричати, шо перехрестя Бандери - Городоцька неіснує!!!! Є перехресток Городоцька - пл. Кропивницького)))
див. ПДРУ - там взагалі слова "площа" немає :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не існує перехресть з площами. По визначенню!AnGeL92 писав:і будуть кричати, шо перехрестя Бандери - Городоцька неіснує!!!! Є перехресток Городоцька - пл. Кропивницького)))
Не мордуйся, друже, нащо шпонські? Лови нормальне фотоAnGeL92 писав:ось фото... не дуже вдале, бо троха шпіонське, з телефона
нема такої вулиці. є Тобілевича :)Apokalipsis писав:тубілевича
і перехрестків в нас нема, а є перехрестяAnGeL92 писав:Є перехресток
от Стуса би зробилиSally писав:додаткова реконструкція?
ню-нюYelik писав:До 15 серпня мають відкрити одну полосу Кульпарківської
просто в мене викладач так постійно говорив, і вїлося в мозгах... вибачайтеBOXER писав:і перехрестків в нас нема, а є перехрестя
коли почнуть? робити будуть частинами?AnGeL92 писав:Пасічну робитимуть повністю
той самий що і асфальт?Nick_ писав:комбайн шкребе...
шось я так не думаю шо то той самий.. я ше ж питав, чи фрезою будуть бетонку різати... казали шо не стягне... хіба, "ножі якіто поміняли.... я собі уявити неможу як воно той бетон шкребеVusiko писав:той самий що і асфальт?Nick_ писав:комбайн шкребе...Цікаво чи на довго його вистачить
ну тоді чекайте ладну дорогу, бо по бетоні як покладуть асфальт, то по ньому ше діти ваші будуть їздитиOldschooller писав:AnGeL92, шкребло як має бути...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість