Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
свист при швидкості 110км на 5 передачі
- ko3a4ok
- Ім'я:Максим
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
замітив одну нездарову річ :? шо коли переключаю з 4 на 5 при швидкості 110 км починається якись дивний свист, а коли їдеш на 4 навіть до 120 то свисту нема, сочатку думав мало масла в коробці злив старе залив нове не дапомогло. І вот незнаю шо то робити бо свист збільшується коли починаєш розганятись, при 120 таке враження шо машина йде на взльот
, троха страшно їхати . Що це може бути?

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Може GL-5 ? В мене на ньому грілася коробка наприклад і передачі після довгої їзди включалися нечітко. Але то було вже давно - купив по неопитності.ko3a4ok писав:масло точно знаю шо трансмісійне, а вот яке точно нескажу
Ну то вот як будеш міняти майстер подивиться і скаже в чому причина свисту. Заодно і масло нормальне залиєш. А поки що їзди зі свистом :)ko3a4ok писав:ряд я буду брати на днях але ше маю проблему, як доставити з Москви і шоб там ненадули
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Когда-то читал (на форумах "Самара" autolada.ru), что во избежание подобных проблем необходимо, заливать масло в КПП на пару миллиметров выше уровня "max" (чтобы закрывало пятую передачу).
Когда менял масло в КПП, попросил залить чуть выше. Мастера отказались ("снимем с гарантии"), сказали, что если масло будет выше уровня max, то я так и не понял, то ли "повыдавливает сальники", то ли "повыдавливает масло через сальники".
Когда менял масло в КПП, попросил залить чуть выше. Мастера отказались ("снимем с гарантии"), сказали, что если масло будет выше уровня max, то я так и не понял, то ли "повыдавливает сальники", то ли "повыдавливает масло через сальники".
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей