А в неті всьо так гарно розписано

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
саме про неїпетро писав:Наск1льки я поняв,тут говорять про ту штучку шо в прикурювач
жжош)))mysha писав:Віталік-перший
а що хіба для трьошки немає всяких приблуд, які замість сд-ченджера чіпляються , а там вже і флешку і айпод можна втикнути ?pikach00 писав:от блін... реально влом на болванки музон заганяти в аудіо-сд
Можу пробити - чи буде дешевше! Минулого року взяв за 100 у.е. в комплекті з картою пам`яті 1 гіг, плюс музон на ній. :)pikach00 писав:A1, є, вона коштує 140 баксів. При чому це кетай.
Там ставити - куйня. У кого направду дитячі руки то взагалі нічого не треба розбирати руку просунув в бардачку і в гніздо фішку чпок і маємо музику - 2 хв. роботи. Мені по часу заняло 30 хв. - нічого не паяв, дроти не крутив. Вставив, включив, поїхав, прийшлось чуть розібрати панель - не знайшов дістрофіка. Задоволений на всі 100%!pikach00 писав:А ше установка, а ше потрачений час на то.
Тут уже інша справа...pikach00 писав:Реально невигідно це вішати на машину яку брав на пів року :)
Я його переконав - він собі уже взяв забавку. Почуємо критичні відгуки...spinoza писав:візьми собі ченджер...
Та нормальна шнягаNick_ писав: Почуємо критичні відгуки...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість