+1. За такі гроші не можна купляти жигулькуVitalik-first писав:подумай добре перед тим як дати великі гроші за вживаний жигулик

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1. За такі гроші не можна купляти жигулькуVitalik-first писав:подумай добре перед тим як дати великі гроші за вживаний жигулик
може там вже синхрон 2 передачі вмирає і зчеплення за одно...AnGeL92 писав:(2-гу за третім разом нормально включив)
хто не мав справу з ВАЗами скаже шо то все однакові відра з болтами...AnGeL92 писав:тре шоб хтось, незалежний "експерт" , який не їздив на зубилі, протестив норм стокову 13, і мою 08, і сказав шо краще...
я тоже про то подумав... щепу просто тре вижимати до самого кінця... в мене не так... то всьо привичка... короче реально тре до зубиловодів, хай хтось посидить в мене за кермом, і скаже шо не так....T5-R писав:з твого опису 7к вона не вартує.....ІМХО
мені теж хтось колись таке казав.... просто коли я в себе "вдаряю по педалі" то машинка з якимось стуком, чи шо, підривається... якби хто ззаду врізався... на інжекторах такого походу нема... а жаль, мене то преT5-R писав:AnGeL92, думаю карб швидше реагує на педаль
то всьо якось можно ісправіть???Bober 2114 писав:Бо карб, натиснув i попер, а iнж поки попитає в датчикiв, поки подумає, а потiм то все задавить, норма Євро 2, або 3.
жартуєш? седани в норм. стані по 8, а купехи 10-ку тянутьTOTAL_55 писав:з бюджетом 7 кусків шукав е36 купешку...
всьо реально знайти, тільки треба шукатиBOXER писав:жартуєш? седани в норм. стані по 8, а купехи 10-ку тянуть
AnGeL92, до речі, продаються дві машини 21124. :) 2006р.в. синього кольору(шукай у розділі "продаж", якщо не знайдеш, прошу модерів підняти тему), мого брата -- це точно продається, а чорна моя, 2007р.в., наразі ще думаю, чи продавати.badi.stryj писав:AnGeL92, ВАЗ 21124 не цікавить з хорошою музикою за ті самі гро ші + торг? Пиши в ПП.
Bober 2114 писав:Бо карб, натиснув i попер, а iнж поки попитає в датчикiв, поки подумає, а потiм то все задавить, норма Євро 2, або 3.
проблєма капєц, та резинка пару грн вийдеAnGeL92 писав:дзеленчить вихлопна (казав шо резинка обірвана)
Вони просто дуже дешевіAnGeL92 писав:скриплять тормоза (поміняні жорсткі колодки)
і всі сучасні з електронною педаллю газу тупі!sergey писав:Всі сучасні машини на вприску, і датчиків там раза в два більше ніж на ВАЗі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей