Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
1. В даному розділі дозволяється створення тем рекламного характеру на комерційній основі.
2. Назва теми повинна бути інформативна, в тексті оголошення обов'язково вказаний перелік товарів/послуг/видів діяльності та контактна інформація.
3. Розміщення оголошень в даному розділі є платним, за деталями звертайтесь до модераторів розділу.
4. Всі зібрані кошти йдуть тільки на підтримку працездатності форуму і розвитку Клубу.
5. Адміністрація Клубу не несе відповідальності за якість представлених товарів та послуг.
6. Після закінчення оплаченого терміну розміщення, тема видаляється.
1. В даному розділі дозволяється створення тем рекламного характеру на комерційній основі.
2. Назва теми повинна бути інформативна, в тексті оголошення обов'язково вказаний перелік товарів/послуг/видів діяльності та контактна інформація.
3. Розміщення оголошень в даному розділі є платним, за деталями звертайтесь до модераторів розділу.
4. Всі зібрані кошти йдуть тільки на підтримку працездатності форуму і розвитку Клубу.
5. Адміністрація Клубу не несе відповідальності за якість представлених товарів та послуг.
6. Після закінчення оплаченого терміну розміщення, тема видаляється.
Автоцивілка, КАСКО, зелена карта Львів від СК БРОКБІЗНЕС !
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Стать:чоловік
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Восени набуде чинності закон, який дозволяє водіям оформляти дрібні ДТП без участі ДАІ.
Про це повідомив начальник Управління ДАІ МВС України Валерій Лозовий.
«До Євро-2012 прийнятий закон про європротокол, який дозволить водіям самим оформляти ДТП, якщо обидва автомобілі застраховано, а у водіїв немає суперечностей щодо причини аварії», - сказав він.
За його словами, у разі ДТП, водії зможуть заповнити європротокол, не чекаючи представників ДАІ, і надати його страховій компанії для відшкодування збитку. Дана практика давно використовується в країнах Європи і допоможе уникнути заторів на дорогах, підсумував він.
Згідно закону, застосувати європротокол можна, якщо в результаті ДТП немає травмованих, загиблих людей, всі учасники застраховані, згодні з причиною аварії і не мають ознак алкогольного або наркотичного сп’яніння. Також сума збитку не має перевищувати 10 000 грн.
http://www.avtobazar.lviv.ua/news/show_1684/
Про це повідомив начальник Управління ДАІ МВС України Валерій Лозовий.
«До Євро-2012 прийнятий закон про європротокол, який дозволить водіям самим оформляти ДТП, якщо обидва автомобілі застраховано, а у водіїв немає суперечностей щодо причини аварії», - сказав він.
За його словами, у разі ДТП, водії зможуть заповнити європротокол, не чекаючи представників ДАІ, і надати його страховій компанії для відшкодування збитку. Дана практика давно використовується в країнах Європи і допоможе уникнути заторів на дорогах, підсумував він.
Згідно закону, застосувати європротокол можна, якщо в результаті ДТП немає травмованих, загиблих людей, всі учасники застраховані, згодні з причиною аварії і не мають ознак алкогольного або наркотичного сп’яніння. Також сума збитку не має перевищувати 10 000 грн.
http://www.avtobazar.lviv.ua/news/show_1684/
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Vexler
- Контактна інформація:
Re: Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» Знижки для членів ЛТК до
Babak, заходь в гості ще
і тільки зеленого світла

і тільки зеленого світла

- Vexler
- Контактна інформація:
У ТРАВНІ СТРАХОВА КОМПАНІЯ "БРОКБІЗНЕС" ВИПЛАТИЛА 5,3 МЛН. ГРН. СТРАХОВИХ ВІДШКОДУВАНЬ
http://bbs.ua/about/news.php?id=3509&lang=uk
http://bbs.ua/about/news.php?id=3509&lang=uk
- Vexler
- Контактна інформація:
СТРАХОВА КОМПАНІЯ "БРОКБІЗНЕС" ВИПЛАТИЛА 36,6 ТИС. ГРН. ЗА ДОГОВОРОМ ОСЦПВТЗ
http://bbs.ua/about/news.php?id=3546&lang=uk
http://bbs.ua/about/news.php?id=3546&lang=uk
- Vexler
- Контактна інформація:
Прошу звертатися! Всі види страхування! :)
Офіс в центрі Львова:
вул. Шпитальна, 9, офіс 11 (2 поверх), за ТЦ «МАГНУС».
тел./факс: (032) 253-75-83 (з 9-00 до 18-00)
моб. тел.: (097) 223-88-69 або (067) 402-59-96 (Віктор a.k.a. Vexler)
Офіс в центрі Львова:
вул. Шпитальна, 9, офіс 11 (2 поверх), за ТЦ «МАГНУС».
тел./факс: (032) 253-75-83 (з 9-00 до 18-00)
моб. тел.: (097) 223-88-69 або (067) 402-59-96 (Віктор a.k.a. Vexler)
- Vexler
- Контактна інформація:
СТРАХОВА КОМПАНІЯ "БРОКБІЗНЕС" ГОТУЄ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ НОВИЙ СТРАХОВИЙ ПРОДУКТ – СТРАХУВАННЯ ДЕПОЗИТІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ
http://bbs.ua/about/news.php?id=3560&lang=uk
http://bbs.ua/about/news.php?id=3560&lang=uk
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
хм , і що - є попит на даний продукт ? Є ж фонд гарантування вкладів , правда там макс. сума вродь 150 тис. грн 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- степан к
- Ім'я:СТЕПАН
- Номер:ВС1114ВА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Liuskywalker, я думаю що споживач буде,послуга нова актуальна та цікава.принаймі в інших страхових, подібних послуг не чув.
Лучше быть хорошим человеком, "ругающимся матом", чем тихой, воспитанной тварью.
- Vexler
- Контактна інформація:
СТРАХОВА КОМПАНІЯ "БРОКБІЗНЕС" ОТРИМАЛА РЕЙТИНГ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ
http://bbs.ua/about/news.php?id=3566&lang=uk
http://bbs.ua/about/news.php?id=3566&lang=uk
- Vexler
- Контактна інформація:
Відміна обов’язкового техогляду приведе де переділу ринку «автоцивілки», але не вплине на вартість КАСКО
«Якщо прийнятий депутатами закон, який передбачає відміну обов’язкового техогляду, вступить в силу, а право на проведення техогляду отримують сертифіковані станції техобслуговування, то ринок «автоцивілки» очікує переділ», - прогнозує Голова Правління Страхової компанії «БРОКБІЗНЕС» (Київ), доктор філософії з економіки Вадим Загребной.
При цьому він відмітив, що сьогодні ні для кого не є секретом, що найбільш масові продажі обов’язкового страхування відповідальності автовласників ведуться під час проходження технічного огляду транспортних засобів. «Агенти страховиків, що працюють біля ДАІ, втратять свій бізнес, а ті страхові компанії, які мають партнерські відносини з сертифікованими СТО, отримають значне збільшення об’ємів продаж. На СТО автовласнику однозначно буде запропоновано поліс «автоцивілки», від якого він не зможе відмовитися», - говорить В.Загребной.
У той же час прийняття цього закону ніяк не відобразиться на КАСКО. За словами експерта, добровільне страхування автоКАСКО – саморегулюючий ринок. «Відповідно, зміна тарифів на цей вид страхування буде залежати тільки від зміни ринкової кон’юнктури, зростання середньої збитковості та цін на запчастини і ремонтні роботи», - пояснює В.Загребной.
Говорячи про вплив відміни техогляду на ринок автострахування, В.Загребной підкреслив, що автовласникам, які будуть страхувати свій автомобіль, все одно доведеться проходити техогляд. «Жодна страхова компанія не візьме на страхування транспортний засіб, якщо не буде експертного висновку про стан автомобіля. Більше того законом впроваджується адміністративна відповідальність страховика у вигляді штрафу за продаж страховок без наявності у водія документів про технічну справність транспортного засобу, яке підлягає під обов’язковий техконтроль», - резюмує В.Загребной.
http://bbs.ua/about/news.php?id=3570&lang=uk
«Якщо прийнятий депутатами закон, який передбачає відміну обов’язкового техогляду, вступить в силу, а право на проведення техогляду отримують сертифіковані станції техобслуговування, то ринок «автоцивілки» очікує переділ», - прогнозує Голова Правління Страхової компанії «БРОКБІЗНЕС» (Київ), доктор філософії з економіки Вадим Загребной.
При цьому він відмітив, що сьогодні ні для кого не є секретом, що найбільш масові продажі обов’язкового страхування відповідальності автовласників ведуться під час проходження технічного огляду транспортних засобів. «Агенти страховиків, що працюють біля ДАІ, втратять свій бізнес, а ті страхові компанії, які мають партнерські відносини з сертифікованими СТО, отримають значне збільшення об’ємів продаж. На СТО автовласнику однозначно буде запропоновано поліс «автоцивілки», від якого він не зможе відмовитися», - говорить В.Загребной.
У той же час прийняття цього закону ніяк не відобразиться на КАСКО. За словами експерта, добровільне страхування автоКАСКО – саморегулюючий ринок. «Відповідно, зміна тарифів на цей вид страхування буде залежати тільки від зміни ринкової кон’юнктури, зростання середньої збитковості та цін на запчастини і ремонтні роботи», - пояснює В.Загребной.
Говорячи про вплив відміни техогляду на ринок автострахування, В.Загребной підкреслив, що автовласникам, які будуть страхувати свій автомобіль, все одно доведеться проходити техогляд. «Жодна страхова компанія не візьме на страхування транспортний засіб, якщо не буде експертного висновку про стан автомобіля. Більше того законом впроваджується адміністративна відповідальність страховика у вигляді штрафу за продаж страховок без наявності у водія документів про технічну справність транспортного засобу, яке підлягає під обов’язковий техконтроль», - резюмує В.Загребной.
http://bbs.ua/about/news.php?id=3570&lang=uk
- weber
Нонсенс... Зараз цивілки штампують наліво направо кому і як попало, оскільки всі знають, що ТО машини і ТО людини (меддовідка) абсолютно нічого не означають, а просто купляються. Тому чому процедура видачі цивілки має змінюватися? В нас страхові стануть більш відповідальні? Сенсу 0... адже цивілка страхує чужу машину.Vexler писав:Жодна страхова компанія не візьме на страхування транспортний засіб, якщо не буде експертного висновку про стан автомобіля
- Vexler
- Контактна інформація:
weber, я повідомлю одразу ж як прийде інформація як воно насправді буде, але думаю, що тут йдеться мова про комерційні авто, на яких обовязок ТО залишився. Тоді страховик вимагатиме підтвердженя його пройдення. Повторюсь це тільки коментарі, будемо бачити як воно реалізовуватиметься. 

- степан к
- Ім'я:СТЕПАН
- Номер:ВС1114ВА
Vexler, дякую що приїхав до мене на сервіс та зробив цивілочку для клієнта.також велике спасибі від нього.
Лучше быть хорошим человеком, "ругающимся матом", чем тихой, воспитанной тварью.
- Vexler
- Контактна інформація:
степан к, без проблем, для своїх найкращі умови!
:)

- Vexler
- Контактна інформація:
СТРАХОВА КОМПАНІЯ "БРОКБІЗНЕС" ВИПЛАТИЛА СТРАХОВЕ ВІДШКОДУВАННЯ НА СУМУ 91,96 ТИС. ГРН.
Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» виплатила страхове відшкодування за двома договорами обов’язкового страхування ці вільно-правової відповідальності автовласників на загальну суму 91,96 тис. грн.
Власник автомобілю Tata Idt 613, що застрахував свою відповідальність за договором ОСЦПВТЗ у Страховій компанії «БРОКБІЗНЕС», спричинив ДТП, в наслідок якого відбулося зіткнення 3-х машин і завдана значна шкода майну двох постраждалих. Страховий випадок стався у Києві, на Голосіївській площу. Загальна сума виплаченого страхового відшкодування – 49,49 тис.грн.
Власник автомобілю NULL, що застрахував свою відповідальність за договором ОСЦПВТЗ у Страховій компанії «БРОКБІЗНЕС», спричинив ДТП, в наслідок якого нанесена значна шкода життю і здоров’ю пішохода. Страховий випадок стався у Львові, на вул. Дорошенка. Сума виплаченого страхового відшкодування – 42,47 тис.грн.
http://bbs.ua/about/news.php?id=3574&lang=uk
Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» виплатила страхове відшкодування за двома договорами обов’язкового страхування ці вільно-правової відповідальності автовласників на загальну суму 91,96 тис. грн.
Власник автомобілю Tata Idt 613, що застрахував свою відповідальність за договором ОСЦПВТЗ у Страховій компанії «БРОКБІЗНЕС», спричинив ДТП, в наслідок якого відбулося зіткнення 3-х машин і завдана значна шкода майну двох постраждалих. Страховий випадок стався у Києві, на Голосіївській площу. Загальна сума виплаченого страхового відшкодування – 49,49 тис.грн.
Власник автомобілю NULL, що застрахував свою відповідальність за договором ОСЦПВТЗ у Страховій компанії «БРОКБІЗНЕС», спричинив ДТП, в наслідок якого нанесена значна шкода життю і здоров’ю пішохода. Страховий випадок стався у Львові, на вул. Дорошенка. Сума виплаченого страхового відшкодування – 42,47 тис.грн.
http://bbs.ua/about/news.php?id=3574&lang=uk
- Vexler
- Контактна інформація:
БРОКБІЗНЕС йде на зустріч клієнтам і знову відновлює дію акції "12+3"!!!
З 01 серпня 2011р. до 31 жовтня 2011р. страхуючи авто по програмі КАСКО на 1 рік і здійснюючи одноразовий платіж, 3 місяць додається до терміну дії договору БЕЗКОШТОВНО, тобто каско діє на 15міс. :)
Звертайтесь в офіс у центрі Львова:
вул. Шпитальна, 9 (2 поверх), біля ТЦ "МАГНУС"
тел.\факс: (032) 253-75-83
моб. тел. (097) 223-88-69 Віктор
Крім того, свої клієнтам нагадую, що у разі беззбиткового мин. року по каско, цього року під час продовження договору, зберігається минулорічний тариф, а умови ті ж самі!
З 01 серпня 2011р. до 31 жовтня 2011р. страхуючи авто по програмі КАСКО на 1 рік і здійснюючи одноразовий платіж, 3 місяць додається до терміну дії договору БЕЗКОШТОВНО, тобто каско діє на 15міс. :)
Звертайтесь в офіс у центрі Львова:
вул. Шпитальна, 9 (2 поверх), біля ТЦ "МАГНУС"
тел.\факс: (032) 253-75-83
моб. тел. (097) 223-88-69 Віктор
Крім того, свої клієнтам нагадую, що у разі беззбиткового мин. року по каско, цього року під час продовження договору, зберігається минулорічний тариф, а умови ті ж самі!
- Vexler
- Контактна інформація:
СТРАХОВА КОМПАНІЯ «БРОКБІЗНЕС» ОГОЛОШУЄ АКЦІЇ ДЛЯ ВЛАСНИКІВ КАРТОК MOTORCARD ТА КОМПАНІЇ ФОКСТРОТ
http://bbs.ua/about/news.php?id=3602&lang=uk
http://bbs.ua/about/news.php?id=3602&lang=uk
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
на правах реклами :
Vexler, абажаю таких бистрих дівчат ,як Оля
За 10 хв все зробила , респект . Якраз встиг , щоб не змокнути !

Vexler, абажаю таких бистрих дівчат ,як Оля

За 10 хв все зробила , респект . Якраз встиг , щоб не змокнути !

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Vexler
- Контактна інформація:
Liuskywalker,
соррі, що мене не було, але ще побачимся :)
відпустка тільки раз у рік 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей