Я тебе розчарую то не тільки в ЕміратахBOXER писав:в Еміратах блін всі готелі, які далеко від моря

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я тебе розчарую то не тільки в ЕміратахBOXER писав:в Еміратах блін всі готелі, які далеко від моря
хз....я живу отуво :Vusiko писав:в Еміратах блін всі готелі, які далеко від моря
береш в турфірмі тільки дорогу і візу (як правило всюди одинакві майже ціни), проживання харчування - на місті, так найдешевше і найкраще - бо вибиреш що хочеш а не що дадуть :)Orrrk писав:Якою турфірмою дешевше їхати в болгарію
тут як правило турфірми тільки посередники таких гігантів як тезутр туртес і тому подібних - тому ціни теж одинакові, вони отиримують свої бонуси і все.Orrrk писав:турцію?
планував їхати в болгарію на початок вересня десь числа 10 а на роботі кажуть що може бути вже холодно але це хіба правда?Demyan писав:береш в турфірмі тільки дорогу і візу (як правило всюди одинакві майже ціни), проживання харчування - на місті, так найдешевше і найкраще - бо вибиреш що хочеш а не що дадуть
так, правду кажуть, наякраще їхати сердина липня - кінець серпня. Інакше може бути як в Криму, я наприклад не люблю після середини вересня на море (крим, болгарія ...) тут вже як повезе...але ночі полюбому вже холодніші, вода холодніша.Orrrk писав:планував їхати в болгарію на початок вересня десь числа 10 а на роботі кажуть що може бути вже холодно але це хіба правда?
і в грот Шаляпіна заглянеш і дєнєжки потратиш нємєряноdrlivsi писав:Поедь в Новый Свет не пожелееш,и по тропе Галицна походиш и в Царской Бухте покупаешся
drlivsi писав:Поедь в Новый Свет не пожелееш,и по тропе Галицна походиш и в Царской Бухте покупаешся (там очень кластно)
То не обовязково в Нлвий Світ їхати. Можна і з Судаку туде зїздити. Знайома щойно вернулася з Судаку то знімали квартиру по 40 грн за людинуSluva писав:і в грот Шаляпіна заглянеш і дєнєжки потратиш нємєряно ,хоча там дійсно дуже класно,хоча б раз треба побувати
drlivsi писав:Поедь в Новый Свет не пожелееш,и по тропе Галицна походиш и в Царской Бухте покупаешся (там очень кластно)
місця треба знатиgribkoff777 писав:Пляж - як шпроти на Задорожньому
Vusiko писав:gribkoff777 написав:Пляж - як шпроти на Задорожньому
+1 я взагалі заїзджаю зі сторони дач даю пару грн на вїзді і лежиш на піщаному пляжіVusiko писав:місця треба знати
і у воді теж?Vusiko писав:місця треба знати
Я про пляжі Судакаgribkoff777 писав: Я на Задорожнє-ні ногою
вибач, не так зрозумів. А в Судаку дійсно були помічені місця, де людей було небагато. Під самою фортецею, наприклад, але там є ризик, жи якийсь руссо турісто щось кине...Vusiko писав:Я про пляжі Судака
Я про пляжі санаторіїв. Вхід на них постороннім по 10 грн. І людей не багато.gribkoff777 писав:але там є ризик, жи якийсь руссо турісто щось кине..
шара. Я в 2002 за вхід на пляж "Рів'єри" в Одесі платив 25, коли у відрядження приїжджав. Пиво було 10, лежак -- 12. Зате пісок просіювали через сита.Vusiko писав:постороннім по 10 грн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей