І жикльор на 165 тоже

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
сідай "2"AnGeL92 писав:снікерс з лісовим горіхом ІСНУЄ!!!!
І жикльор на 165 тоже
ок :) тепер буду знавT5-R писав:сідай "2"
По-перше це 23 трубка під першу камеру з жикльором 165. По-друге ZC 165 не існує. 23 і ZC відрізняються. Вчи мат часть.
ну, те що вони відрізняються, то я вже прочитав, а от які різниця в їх роботі, ніде шось не міг найти, ти б не міг пояснити, а то капець як цікаво :) :) :)T5-R писав:сідай "2"
По-перше це 23 трубка під першу камеру з жикльором 165. По-друге ZC 165 не існує. 23 і ZC відрізняються. Вчи мат часть.
А ти подумай шо ти в неї вклав,по яких цінах зараз продається 2108,і скільки сам реально за неї хочеш. :)AnGeL92 писав: Як скажете яку ціну можна реально за неї заліпити???
може я не буду казати скільки я ХОЧУ, а то скажете шо геть хлопець дурнийTomex писав:скільки сам реально за неї хочеш.
Так вы прочитали кучу летературы так и не приехали ?А может не то читали ?AnGeL92 писав:короче, не хочете мені нічого пояснити, ну і не треба!!! ВСЬО!!! я з вами не дружу!!!
То конкретно под какой карб ведёться речь ?T5-R писав:По-перше це 23 трубка під першу камеру з жикльором 165. По-друге ZC 165 не існує. 23 і ZC відрізняються. Вчи мат часть.
восьмийBlack писав:То конкретно под какой карб ведёться речь ?
це звичайн твоя справа, але я б вже цю оптику на машину не ставив....AnGeL92 писав:І взагалі-то я полюбе лишаю задню оптику
а навіщо тобі твоя голова на 2113?AnGeL92 писав:і голову...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей