mastergid,

AntikvAr,

cat-yellow,

велика подяка професійному фотографу Данилу Секунді
http://vkontakte.ru/id6681424
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
cat-yellow писав:я в пижиках не кохаюсь, але твій просто [цензура]
Там є сіточка,просто її невидно,я б туда втулив з більшими сотамиFobos писав:якісь сіточки треба вставляти, бо щось не видно нічого
hrdrive писав:а так все гуд
то теперка сі "гудом" називає???hrdrive писав:1.підшипник треба міняти, бо гуде нерельно.
2.і колодки задні накрилися.+
3.лівий супорт підклинив по-ходу.
Андрій!ЗАради цікавості:де саме ви не ризикуєте їздити?hrdrive писав: відзначив пару місць де проїзд категорично заборонений. і все гуд. підшипник треба міняти, бо гуде нерельно. і колодки задні накрилися.+лівий супорт підклинив по-ходу. а так все гуд
підшипники ще і клинити можуть крім того що гудуть.!hrdrive писав:поїздив останнім часом по львову. впринципі вже більш менш привик, не трясуся. знаю де зачіплю а де нє. навіть деколи там де знаю 100% що зачіплю -не чіпаю)
відзначив пару місць де проїзд категорично заборонений. і все гуд. підшипник треба міняти, бо гуде нерельно. і колодки задні накрилися.+лівий супорт підклинив по-ходу. а так все гуд
Я вчора заїжджав на Гюнсел на Кульпарківській,то прокляв все на світі :)hrdrive писав:степан к, дякую,знаю![]()
luav, підйом від перехестя сахарова-гвардійська в сторону політеху там де трамвай їздить. там є посередині яма між вистуапаючими коліями - чіпаю. також спуск від порохової вежі на підвальну, той стик не беру. покишо всюди решта проїжджав.
то не тільки ти, там і туристичні автобуси періодично зависають так що задні колеса в повітрі висятьhrdrive писав:пуск від порохової вежі на підвальну, той стик не беру.
я досить часто там їжджу і пофіг на дорогуluav писав:Я вчора заїжджав на Гюнсел на Кульпарківській,то прокляв все на світі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей