Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Про павуки на ВАЗи
- Denja
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Підскажіть який діапазон оборотів для 4-2-1 і 4-1.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- yes
- Ім'я:Саша
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Написано приблизительно,если и ошибся то неболее чем на сотню две оборотов.Я написал прибавку которую експерементировал на своей машине,если паук 4-2-1 он работает в нижних и средних оборотах,например3000-6000=ето неозначает что машина будет ехать после 6000 хуже чем на стандартной вых. системе.
Terry. У тебя какой паук короткий или длинный?
Terry. У тебя какой паук короткий или длинный?
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Паук - це випускний колєктор.
Щодо високих оборотів - деколи треба. Вот я останні 10ткм їздив в районі 4000-7000 - нижче дуже рідко (хоть це і незовсім нормально). І хоть би що, масла нехавав, тільки сальнік протікав
. Розібрав мотор, всьо в хорошому стані, можеш прийти подивитися
.
Тільки в ГБЦ щось сталося але то фіг його знає через що, бо сталося при 2000. Головне на маслі не економити і не купляти лєвих запчастин.
В полці максимального крутного моменту. В районі 3500-4000 помоєму в тебе.Shturman писав:І ще питання, на ВАЗі які оптимальні оберти двигуна для переключення передачі. Бо кажуть, що якщо рано переключити то посадишь двигун, і якщо великі оберти то так само спалити можна.
Щодо високих оборотів - деколи треба. Вот я останні 10ткм їздив в районі 4000-7000 - нижче дуже рідко (хоть це і незовсім нормально). І хоть би що, масла нехавав, тільки сальнік протікав
Тільки в ГБЦ щось сталося але то фіг його знає через що, бо сталося при 2000. Головне на маслі не економити і не купляти лєвих запчастин.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей