а кнехт не може 28 грн. коштувати?Fobos писав:Не роби того, бери кнехт-мале!
на свою астру в Лесика взяв кнехт-малє взагалі за 18

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а кнехт не може 28 грн. коштувати?Fobos писав:Не роби того, бери кнехт-мале!
BOXER писав:ОР 570 здається...
Маю кондиціонер від альмери 1.4,97р.в. повний комплект, ціна 400у.о.Taras:) писав:поки без кондюка, моніторю Аллегро тепер))))
серйозно не орієнтуюся, мені здається то дорого.....Fobos писав:де то так дешево?
ну ти ж все зрозумівFobos писав:від сказу чи просто від грипу?
то був сарказ, я також думаю, що то дорогоTaras:) писав:серйозно не орієнтуюся, мені здається то дорого.....
там де я робив, теж майстри знайомі, подобається обслуговування на Латексі.....Fobos писав:Спробуй на автоцентр на Городоцькій заїхати, не знаю чи набагато дешевше, але принаймні впевнений будеш, що робота якісно зроблена.
мені [цензура].....на ту назву, головне що люди толкові....BOXER писав:Fobos писав:якась назва підозріла
я Тарасу то давно казав![]()
все поміняно сьогодні, ціна роботи 95 грн.Taras:) писав:завтра планую поміняти масло, фільтра, свічки.....масло вже куплене, 5W30 Eneos made i Japan
то по Filtron тоBOXER писав: ОР 570
хіба півсинтетика буває рідка?спеціалісти порадили,час і пробіг покаже чи доливатиму.Ziro-cool писав:5W30
хіба то нормально на стару машину?,
мені здається шо воно трохи зарідке, будеш порядно доливати,
заливали таке в 2-річний сенс. поїздка ЛЬвів-Київ=доливка 50-100г. масла.
не секрет яка ціна цього масла?Taras:) писав:5W30 Eneos made i Japan
як які машини і як яке масло... взагалі після 100000 радять лити півсинтетику. я в дизельний партнер при його 180 к. залив синтетику, ше ні грама не втекло... в Астру залив півсинтетку, теж ні грама, але виробники різні.Ziro-cool писав:5W30хіба то нормально на стару машину?,
5W - це синтетика, рідке, а 10W - півсинтетика, густіше...Taras:) писав:5W30 Eneos made i Japan півсинтетика
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей