Да-да.. Підтверджую. Я ледве обігнав його свого часу з 18 рядом і парою 4.1. В шохи 1.3 маловато шансів як не крути, ясно якщо гольф не добитий.CAT писав:гольф 1.3 рубає нехіло як на 1.3 - був в мене такий...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чи може коштувати б/у ВАЗ 2111 16V 9000$ і їхати 200 км/год?
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Там ворос был про тормоза...
там стоят Feredo тормозные диски на 14" (есть версии где на 13), колодки тоже Feredo (Fiat Tempra)... Тормозная жидкость Mercedes (просто хороая тормозная жидкость которая продаётся через дилерские точьки продажи и ремонта машин Mercedes). Скажу честно как поменял тормозную жидкость педаль стало намного мягче а торможение намного лучьше и предсказуемо. + 205*60*R14 даёт большой при рост в торможении и устойчивости. Задние дисковые не ставил потомучьто их нормально не отригулируеш....
Зделаеш тормозное усилие сильней то задние колёса будут ставать в клин раньше передних ибо взади меньшая масса+ при торможение весь вес идёт вперёд... Меньше делать нет смысла ибо они будут тормозить также как барабаны...
Плохо отрегулированые задние тормоза очень опасны... При торможении левой ногой в повороте будет эффект как от ручьника... и ближайший забор твой :)
там стоят Feredo тормозные диски на 14" (есть версии где на 13), колодки тоже Feredo (Fiat Tempra)... Тормозная жидкость Mercedes (просто хороая тормозная жидкость которая продаётся через дилерские точьки продажи и ремонта машин Mercedes). Скажу честно как поменял тормозную жидкость педаль стало намного мягче а торможение намного лучьше и предсказуемо. + 205*60*R14 даёт большой при рост в торможении и устойчивости. Задние дисковые не ставил потомучьто их нормально не отригулируеш....
Зделаеш тормозное усилие сильней то задние колёса будут ставать в клин раньше передних ибо взади меньшая масса+ при торможение весь вес идёт вперёд... Меньше делать нет смысла ибо они будут тормозить также как барабаны...
Плохо отрегулированые задние тормоза очень опасны... При торможении левой ногой в повороте будет эффект как от ручьника... и ближайший забор твой :)
-
- Стать:жінка
думаю недоречно було пропонувати драг взагалі - нема шансів. тільки слалом - там можна і на 2106 виграти.vovka писав:CAT написав:
гольф 1.3 рубає нехіло як на 1.3 - був в мене такий...
Да-да.. Підтверджую. Я ледве обігнав його свого часу з 18 рядом і парою 4.1. В шохи 1.3 маловато шансів як не крути, ясно якщо гольф не добитий.
- Topol
- Ім'я:Комісар Катані
Та звісно поїде вона 200.lizun писав:вовка чого буяниш? я на своїй 1.5 190 пхнув і то колеса більшого профілю.. а 1.6 можна за 200 положити.. і до чого тут менше не менше?vovka писав:Koya написав:
я до 210 розганяв мазду 323 з 1.6 мотором
Так ось що хочу сказати... лада не мазда...
Хм.. Шо називається "приплили".. Вже і на мазді спідометри тюнінгують
В тої 323 мазди скільки Cx (коефіцієнт лобового опору) і скільки коняк що так впевнено говориш "лада не мазда" ? Там часом не 87 коняк (менше чим десятки) ?
кальний ваз з японякою не зрівняється.
Я 150 витягую на дохлому 1.3 на 55 конях без всякого тюнінгу і вибитих каталізаторів.
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Йшов не раз і без гіркиTopol писав:Видно гарна була гірка... Крута...Yelik писав:Ги ги я на 2102 1.2 витягував 150 "без всякого тюнінгу і вибитих каталізаторів."Topol писав:Я 150 витягую на дохлому 1.3 на 55 конях без всякого тюнінгу і вибитих каталізаторів.

volleyball.lviv.ua/blog/
- yu-RA
- Контактна інформація:
Може коштувати як 9000$, так і 50000$ :lol: ! Нема про що спорити!
200км/год після мінімального тюнінгу теж піде, тільки питання де
?!
Я на своїй стоковій машині з Тернополя їхав (невеличкий участок хорошої траси) 170км/год, машина управляєма, на тахометрі 4500 об/хв., то чому не може 21011 їхати 200?
200км/год після мінімального тюнінгу теж піде, тільки питання де
Я на своїй стоковій машині з Тернополя їхав (невеличкий участок хорошої траси) 170км/год, машина управляєма, на тахометрі 4500 об/хв., то чому не може 21011 їхати 200?
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
http://autoreview.ru/new_site/year2004/n22/vaz/1.htm
в сам кінець дивіться - я прозрів.
в сам кінець дивіться - я прозрів.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 33 гостей