В мене біля 7000. Хотя реально там певно не 60 а 55-57.CAT писав:а які обороти при 60 на перші передачі???
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чи може коштувати б/у ВАЗ 2111 16V 9000$ і їхати 200 км/год?
- TOXA
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
хто невірить то ця машина їде 200, а може і більше є відео де я їду 180, а він спереду і відривається при тому шо був дощ. Якщо не вірите то я можу викинути ВІДЕО, тоді одне питання яке вас так торбує зразу відпаде :) ,а на рахунок того скільки ця машина може коштувати залежить від власника!
0631847864
- Just be
- Стать:чоловік
Як буде сухо треба буде рванути туда і попробувати положити стрілку на своїй =)Зюзя писав:Миколаєвська траса класно підходить для замірів швидкості. перевірено
200 км/г з 4 + я пасажирами і заваленим багажніком валила. Запас ше був, але якесь падла на опелі випригнуло, прийшлось відторможуватись :)
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
кароче хай флай готує два ящики пива Лізуну і Дімону і кока колу мені, а всі решта готуйте домкрати!
Востаннє редагувалось Пон, 12 лютого 2007, 17:37 користувачем CAT, всього редагувалось 1 раз.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
-
- Контактна інформація:
Да вот я темку поднял так поднял-))))
Я вам скажу так.... Очень много факторов влияет на конкретный мотор.... какое мало заливали, как обкатывали мотор, какое масло в коробке, какие колёса, подвеска.... Это всё считается.... Если ты заливаеш масло ТНК 15W30 едеш на резине Росава да ешё не крутиш больше 4 тыс оборотов, да ешё на 92 бензине, ясно что ты не поедеш 200-))))))
В эту машину я заливаю американский Mobil 1 0W40 (12 долл\литр) , в коробке залит 75W140 (23 долл\литр), резина летния у меня была Yokohama 205*60*R14, свечи Mercedes, Форсунки Mersedes, клаппан сброса Mercedes повышеного давления, бензин 95 "польша".
Прошивку на Abit блок делал сам, полная индивидуальная колибровка через Альфометр....
Если вы спросите откуда я такой умный я вам скажу
Знаете есть такой человек Верланов Алексей (Многократный призёр чемпионата Украины по кольцевым гонкам в класе 1600) Вот делая паралельно спортивную машину я брал некоторые наработки себе....
Вот вам пару его наград-0)
Я вам скажу так.... Очень много факторов влияет на конкретный мотор.... какое мало заливали, как обкатывали мотор, какое масло в коробке, какие колёса, подвеска.... Это всё считается.... Если ты заливаеш масло ТНК 15W30 едеш на резине Росава да ешё не крутиш больше 4 тыс оборотов, да ешё на 92 бензине, ясно что ты не поедеш 200-))))))
В эту машину я заливаю американский Mobil 1 0W40 (12 долл\литр) , в коробке залит 75W140 (23 долл\литр), резина летния у меня была Yokohama 205*60*R14, свечи Mercedes, Форсунки Mersedes, клаппан сброса Mercedes повышеного давления, бензин 95 "польша".
Прошивку на Abit блок делал сам, полная индивидуальная колибровка через Альфометр....
Если вы спросите откуда я такой умный я вам скажу
Знаете есть такой человек Верланов Алексей (Многократный призёр чемпионата Украины по кольцевым гонкам в класе 1600) Вот делая паралельно спортивную машину я брал некоторые наработки себе....
Вот вам пару его наград-0)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей