на наст. раз, пиши мені..є вже достатньо позитивного досвіду з набагато закрученішими справами + друг проф. юрист, так що наст. справи (але хай їх і небуде), будуть 100% виграшні

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я декілька разів зачитував і пояснював йому цей пункт.12.10. Додаткові обмеження швидкості руху можуть бути встановлені виключно у разі проведення дорожніх робіт разом з попереджувальним знаком 1.37
У разі коли дорожні знаки обмеження руху 3.29
та 3.31
встановлені без проведення дорожніх робіт або залишені після їх завершення, водій не може бути притягнений до відповідальності згідно із законодавством за перевищення встановлених обмежень швидкості руху.
Ось відповідь від МВСhrdrive писав:vasylms, о, доречі тоже цікавило завжди то питання...цікаво як бути насправді?
А що тут не чітке ? Все ж просто :Breaker писав:то якась неправильна бумажка... Там толком відповіді чіткої немає
те що вони не прийдуть це нічим йому не поможе, бо водій вантажівки вже дав свідченняVexler писав:я думаю, що даєць не прийде і водій тоже
о тут вірно сказано! +1Maniak716 писав:в тому випадку якщо ти попросиш суд залучити як свідка дружину і вона дасть свідчення на суді інакше не парся
Продовженя моєї історії.hrdrive писав:vasylms, о, доречі тоже цікавило завжди то питання...цікаво як бути насправді?
На оце також звернути увагу в позовній заяві.VAVAN писав:Гайорів не було десь добрих півгодини. в Протоколі видно , що гайори взяли у водія МАНу домашню адресу і дані як свідка, але бачення ситуації самого свідка, я не знаю. Короч, я був в шоці, як на рівному місці вони хочуть зробити з мене казла атпущенія.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість