Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Допомога дітям
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Іздили ми з Террі сьогодні в сиротинець на Левнадівці
Скажу я вам.... наша сума там поголди не робить:) Сиротинець хоч і без спонсорів але акуратненьки...
Але поговорили з директоршою ... в них є волга яка жере бензу... і тосол:) тре подивитись:) нашої суми якраз хватає:) Хотя думаю бензу шофер зливає.....
Короче тепер питання
Нужен карбюраторщик толковий. Який би зміг поставити на волку вазовскьий карб... за гроші:)
Скажу я вам.... наша сума там поголди не робить:) Сиротинець хоч і без спонсорів але акуратненьки...
Але поговорили з директоршою ... в них є волга яка жере бензу... і тосол:) тре подивитись:) нашої суми якраз хватає:) Хотя думаю бензу шофер зливає.....
Короче тепер питання
Нужен карбюраторщик толковий. Який би зміг поставити на волку вазовскьий карб... за гроші:)
- spz
Тим діткам ще більше ніж подарунки і інші матеріальні блага потрібна УВАГА. Відчути себе комусь потрібним. Думаю було б добре якось спробувати частіше організовувати "виходи в світ". Може б якусь суботу раз в місяць-два бажаючі змогли б зустрітись і заодно організувати дітям культурну програму - цирк, качелі, дитячий театр ітп.
от зразок гідний наслідування
http://www.opel-club.com.ua/forum/index ... 083&st=320
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
!
ага возьмем їх на покатушки буде їм цирк, або на слалом в брюховичі маєш і качеліspz писав:Тим діткам ще більше ніж подарунки і інші матеріальні блага потрібна УВАГА. Відчути себе комусь потрібним. Думаю було б добре якось спробувати частіше організовувати "виходи в світ". Може б якусь суботу раз в місяць-два бажаючі змогли б зустрітись і заодно організувати дітям культурну програму - цирк, качелі, дитячий театр ітп.

- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Я взагалі за адресну допомогу. Був неділю в церкві, під церквою стоять і просять подайте на лікування (хотя знаю нашо в основному просять :evil: ), в мене думка найти хвору дитину і помогти конкретно, медикаментами, чи до операції докласти чи шось таке. Бо книжки, іграшки, ну шо побаляться забудуть, а так можна і чиєсь здоровя, а той життя спасти.
- Pioneer
!
неспорю ідея гарна але де таких дітей найти в основному операціїдорогі і та сума мало шо там буде рішати але буду як неяк :gai:Saba2106 писав:Я взагалі за адресну допомогу. Був неділю в церкві, під церквою стоять і просять подайте на лікування (хотя знаю нашо в основному просять :evil: ), в мене думка найти хвору дитину і помогти конкретно, медикаментами, чи до операції докласти чи шось таке. Бо книжки, іграшки, ну шо побаляться забудуть, а так можна і чиєсь здоровя, а той життя спасти.
-
- Контактна інформація:
Haggard
Гроші ще не пішли. На огляд волги багато не піде. Якщо маєш пропозицію - говори:"Давайте туда чи такому-то допоможемо, бо........".
Скажу свою думку. Я хотів щоб то все було гарно і святково - прийшли до діток - дали подарки і т.д. А то все переросло і чорт зна що. Але що є, то є. Я вже шкодую що почав, бо купа моїх друзів отримала задоволоення від того що купили подарунків і відправили пакунок конкретній дитині через МС. Я ж хотів зробити для них щось більше. А в результаті суцільні розмови і чвари.
Гроші ще не пішли. На огляд волги багато не піде. Якщо маєш пропозицію - говори:"Давайте туда чи такому-то допоможемо, бо........".
Скажу свою думку. Я хотів щоб то все було гарно і святково - прийшли до діток - дали подарки і т.д. А то все переросло і чорт зна що. Але що є, то є. Я вже шкодую що почав, бо купа моїх друзів отримала задоволоення від того що купили подарунків і відправили пакунок конкретній дитині через МС. Я ж хотів зробити для них щось більше. А в результаті суцільні розмови і чвари.
Тут суцільні думка, а потім - пусто, прірва - нема кому робити і доводити до кінця.Saba2106 писав:в мене думка найти хвору дитину і помогти конкретно
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Terry
Один Вазовський карб коштує 370 грн.
Треба так шоб ми прийшли святково, діти нам віршики розказали, ми їм подарунки.Щоб діти памятали шо до них приходив Львівський тюнінг клуб. А взагалі ліпше найти одну дитину.Найти не важко піти до церкви спитатись.Піти на Червоний Хрест, там в них черги, найти дитину яка не може чекати поговорити з батьками і т.д.
Один Вазовський карб коштує 370 грн.
Треба так шоб ми прийшли святково, діти нам віршики розказали, ми їм подарунки.Щоб діти памятали шо до них приходив Львівський тюнінг клуб. А взагалі ліпше найти одну дитину.Найти не важко піти до церкви спитатись.Піти на Червоний Хрест, там в них черги, найти дитину яка не може чекати поговорити з батьками і т.д.
-
- Контактна інформація:
Знач так.
Після довгих обговорень прийняте наступне рішення.
Волга сиротинця побувала на СТО, її там трохи підкрутили і закрили нагальні проблеми(підтікання масла і тосолу). Це все забрало мінімум коштів.
Залишок коштів передається в фонд адресної допомоги, яка НЕ БУДЕ вирішуватися на сторінках даного форуму, через суцільні балачки.
Тема закривається.
Усі питання в приват.
Після довгих обговорень прийняте наступне рішення.
Волга сиротинця побувала на СТО, її там трохи підкрутили і закрили нагальні проблеми(підтікання масла і тосолу). Це все забрало мінімум коштів.
Залишок коштів передається в фонд адресної допомоги, яка НЕ БУДЕ вирішуватися на сторінках даного форуму, через суцільні балачки.
Тема закривається.
Усі питання в приват.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей