випускалася. то така як моя.vovka писав:323 мазда хіба випускалася в 2001 році
можу взяти GPS для замірів
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
vovka писав:То я про то що проти фізики не попреш.. Будь то японець німець чи китаєць..lizun писав:і до чого тут менше не менше?
В 2112 цей Cx між іншим дуже хороший - біля 0.31-0.32 (точно не пригадую). Наприклад в опелі калібра 0.29, а в ВАЗ 2108 - 0.46. В мазді 323 я дуже сумніваюся що він менше чим в 0.32. Доречі скільки ? Лінь шукати..
Вот тому і не поїде бо елементарно отих 87 сил забракне до 210 розкочегарити..
Бо якщо вірити вам то і десятка так поїде без напрягу - але ж ви не повірите![]()
![]()
Дик.. Колеса якшо більші значить максималка росте :) Добрих 5-7 км набіжить.. Ну і де 190 а де 210. На таких швидкостях 10-15 сил різниці між 1.5 і 1.6 (чи скільки там в маздах різниці - я не знаю) маловато будєтlizun писав:я на своїй 1.5 190 пхнув і то колеса більшого профілю
Та я манав їхню дорогу, таке якби шифер настелили, асфальт якийсь кончений, несе як [цензура] по цибулі, а на їхніх несподіванках(де стики рівнів асфальту), обірвав кронштейн подушки мотора :00057:vovka писав:byte
Може до літа достроять повністю бетонку до Львова (чи вже достроїли, просто 3 місяця там вже не їздив)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 36 гостей