Ну ти і гониш собі:)
http://www.vaz.ru/v21106.htm :
"Машина развивает скорость до 205 км/час"
і
"Двухлитровый 16-клапанный двигатель развивает мощность 150 л.c (110 кВт)"
Цікаво як ти 204 витянув на свої 91 чи 96 кобилках
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А турбокит стоял? Тоже снял? Дружок сколько тебе лет??? Или ты действительно думаешь что тут дурачки сидят???DeadOslik писав:На этой машине ешё много чего стояло но я это снял.... Например там стоял Блок управления Двигателя Abit с индувидуально настраиваемой прошивкой (сикунду на 100 скидывало), распредвалы с выходом клапана 11,5, дифферециал повишеного трения, тормозные диски 14" Feredo.... но вот это всё я снял потомучьто за это реально денег не дадут.... а всё что для комфорта и получения удовольствия я оставил....
С этими всеми наваротами она легко ложида спидометр на трассе, и даже один раз в беларусии меня мусара :gai: словили на фару со скоростью 204 км\ч (Заплатил 30 баксов)
Хм.. Шо називається "приплили".. Вже і на мазді спідометри тюнінгують :megalol:Koya писав:я до 210 розганяв мазду 323 з 1.6 мотором
Так ось що хочу сказати... лада не мазда...
вовка чого буяниш? я на своїй 1.5 190 пхнув і то колеса більшого профілю.. а 1.6 можна за 200 положити.. і до чого тут менше не менше?vovka писав:Koya написав:
я до 210 розганяв мазду 323 з 1.6 мотором
Так ось що хочу сказати... лада не мазда...
Хм.. Шо називається "приплили".. Вже і на мазді спідометри тюнінгують
В тої 323 мазди скільки Cx (коефіцієнт лобового опору) і скільки коняк що так впевнено говориш "лада не мазда" ? Там часом не 87 коняк (менше чим десятки) ?
То я про то що проти фізики не попреш.. Будь то японець німець чи китаєць..lizun писав:і до чого тут менше не менше?
Дик.. Колеса якшо більші значить максималка росте :) Добрих 5-7 км набіжить.. Ну і де 190 а де 210. На таких швидкостях 10-15 сил різниці між 1.5 і 1.6 (чи скільки там в маздах різниці - я не знаю) маловато будєтlizun писав:я на своїй 1.5 190 пхнув і то колеса більшого профілю
ну та росте.. то й що? маловато не буде. людина тобі написала що може продемонструвати - просто так би не писав. я згоден з нею.vovka писав:Дик.. Колеса якшо більші значить максималка росте Добрих 5-7 км набіжить.. Ну і де 190 а де 210. На таких швидкостях 10-15 сил різниці між 1.5 і 1.6 (чи скільки там в маздах різниці - я не знаю) маловато будєт
Небачив того поста. Так виявляється що там 101 сила. То трохи міняє ситуацію. Хотя експеримент провести не протиlizun писав:людина тобі написала що може продемонструвати - просто так би не писав. я згоден з нею.
323 мазда хіба випускалася в 2001 році ? Я конешно не знаток мазд, але ти часом Мазду 3 з Маздою 323 не плутаєш ?Koya писав:скажу тоді так - мазда 323 2001р 1.6 механіка 101кс а не 87 як ти тут говориш
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей