Ну коли я їхав то вже був. Може я якось не так зрозумів бо той МАЗ заднім бортом був в прицепі тої фуриdoctor писав:Не було там ніякого МАЗу коли вона загорілась

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну коли я їхав то вже був. Може я якось не так зрозумів бо той МАЗ заднім бортом був в прицепі тої фуриdoctor писав:Не було там ніякого МАЗу коли вона загорілась
щойно розмовляв з батьком (водій швидкої) - водій 6-ки пяний тіп з с.Залужжя, жінка жива лежить в реанімаціїgribkoff777 писав:у Рогатині у центрі міста!
дякувати Богу. Бо виглядало абсолютно інакше.Maniak716 писав:жінка жива
міг тупо по тел затриндітись.Vexler писав:влом пропустити було
он не упёртый, он глупый !!!Vexler писав:Liuskywalker, якийсь київлянін попався впертий...
відео приватнеYuzer писав:Відео з ДТП в Рогатині: http://www.youtube.com/watch?v=yRHCoPck-RM
угу, вже закрили.... то не моє відео, як я давав ссилку, був вільний доступ...Speedo писав:відео приватне
це перед Винниківським базаром вуличка на Лисенка? Тоді вроді не одностороння...Liuskywalker писав:а Заньковецької хіба не односторонка ?
то ти напевно путаєш з Крушельницької.то та вуличка,якщо їхати в сторону центра,то вона за базарчиком направо догориLiuskywalker писав:а Заньковецької хіба не односторонка ?
в понеділок в томуж люці висіла маршруткаYuzer писав:Сьогодні в 14:45, перехрестя Личаківська-Тракт Глинянський. Реношка провалилась в відкритий каналізаційний люк, заднє ліве колесо в повітрі...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей