Kritik писав:Донецкий, чого ти такий агресивний?
бо він с Данецка!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Kritik писав:Донецкий, чого ти такий агресивний?
я собі не мию, і такою фігньою не займаюсьKritik писав:Донецкий, чого ти такий агресивний?я тебе чимось образив? чи тебе заділо шо дехто може сам нормально промити форсунки, а ти свої вгробив
сишиш, "ПАЦАН" ти знаєш шо в слові сишиш є букфа "л"Kritik писав:а пацанам розказати статус не позволяє?
Руки-ноги Є??? зароби і собі!!!Kritik писав:бо в тебе Туарег а в когось Таврія?
Хоч на єкскурсію??BOXER писав:бо він с Данецка!
Є різні форсунки, є такі які не можна чистити в ванні, і дуже важливо зняти тормально рампу і поставити, бо там гумки люблять дуже рватись, а потім попробуй знайти. Але чистити варто.Dusi писав:яка різниця на якій машині чистити форсунки?
ану детальніше будь-ласка з цього місця.... як то вони самоочищаються?Донецкий писав:форсунки - то самоочисні механізми
Ну це з якої точки зору дивитись, нажаль справді, багато твоїх колег по цеху (я так зрозумів маєш СТО) розводять людей на чистку без потреби.Донецкий писав:ЧИСТКА ФОРСУНОК - ЛОХОТРОН![]()
![]()
Донецкий писав:форсунки - то самоочисні механізми
який орієнтовно прайс?YuraDOC писав:легко і швидко лікуються чисткою на стенді з ультразвуком.
молодець, Юра, гарно розписавYuraDOC писав:форсунки - то самоочисні механізми Повний абсурд! Я особисто не раз бачив якими бувають форсунки з пробігом, з деформованими факелами розпилу, навіть такі, що взагалі бризкають цівками. Але навіть форсунки з на перший погляд хорошим розпиленням через часткове забруднення мають різну продуктивність (легко діагностується при "проливі" за сталу одиницю часу в градуйовану тару) що відбивається на стабільності роботи двигуна. І на завершення додам, що всі проблеми пов'язані з забрудненням (не з мех. пошкодженнями чи зносом) легко і швидко лікуються чисткою на стенді з ультразвуком.
Я про то писав вищеRomko писав:форси з керамічними елементами можна і убити
Раджу дійсно поїхати і почистити. Я на своїй попередній машині почистив, так машину як підмінили. Помінялась динаміка авто, впав розхід бензину. Чистив на БошBOXER писав:хм, може то таки почистити свої форсунки... а то шось мені здається, шо не цілком гладко і рівно працює двигун... хоча всі кажуть, шо то в мене манія/фобія і нормально він в мене працює
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість