+1Orrrk писав:Особливо неприглядався до фотки але ніби нетак все й жахливо зроблено
Як би не ужасна аерографія, то було б не так вже й зле
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1Orrrk писав:Особливо неприглядався до фотки але ніби нетак все й жахливо зроблено
вища планка рагулізмуnonuk писав:МВ 124
Приєднання файлів:
24628589f.jpg
24628589f.jpg [ 59.53 Кб | Переглянуто 67 разів ]
Приєднання файлів:
24628599f.jpg
24628599f.jpg [ 57.23 Кб | Переглянуто 67 разів ]
Дякую, проблювався
Бачив її в карпатах, вживу так півбіди, принаймі не кривчиціpikach00 писав:От нормальний раг тюнінг http://lancer.com.ua/forum/viewtopic.php?t=78456
+1, дешо забрати, дешо добавити і буде нормVitalik-first писав:В общем и целом очень даже не плохо...имхо
тобто за 7 вона вже не РАГ?pikach00 писав:Я б таку взяв, але не за 13к.. 7 потолок :)
Їй явно тут не місцеpikach00 писав:От нормальний раг тюнінг
Тут не місце але таких тюнінгістів треба ще зрозуміти. Нащо купувати 2108 за 13,5 к якщо за ті гроші можна взяти очкаріка. Скільки б він туди б ненапихав, але за основу там кузов і інженерні заводські рішення ВАЗівські. Вона нколи нестане мерсом чи БМВ.Morozov писав:Їй явно тут не місце
Orrrk писав:Нащо купувати 2108 за 13,5
Я б сказав що вона суто для виставок, бо там:Orrrk писав:тільки по Кєві їздити або хіба від Ашану до окружної стрия
музыки 6 усилителей и так далее 3 квт звука
чо норм на кожен деньMorozov писав:Я б сказав що вона суто для виставок, бо там: Цитата:музыки 6 усилителей и так далее 3 квт звука
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей