Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тепер гаішникам можно все… Законно
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Я тож бачив ці крани. Я так думаю тре колеса вивертати, тоді вони не будуть мати як підставляти опори під передні колеса. ?????????????ІМХОbyte писав:За їх права не скажу, но евакуатори в них тепер модні Бачив, як біля троянди 99-тку загребли.ПОфіг передача,ручнік, 5 хв, і машини нема
Блекджек і все таке!)
ще варіанти будуть як боротись з евакуаторами??тіпа може якось пів машиною на бардюр виїждати, щоб машина не рівно стояла?Babak писав:Я тож бачив ці крани. Я так думаю тре колеса вивертати, тоді вони не будуть мати як підставляти опори під передні колеса. ?????????????ІМХОbyte писав:За їх права не скажу, но евакуатори в них тепер модні Бачив, як біля троянди 99-тку загребли.ПОфіг передача,ручнік, 5 хв, і машини нема
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
В мене під факом раз стояв таурек, гранд широкі, ланос, кампрі, так шо ви думаєте вони забрали? Ланос, виходить в них ше є своя "політика".
Цікаво якщо б викрутити руль максимально і його заблокувати, є якісь шанси уникнути витрати у сумі - 238 грн?
Цікаво якщо б викрутити руль максимально і його заблокувати, є якісь шанси уникнути витрати у сумі - 238 грн?
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
byte писав:За їх права не скажу, но евакуатори в них тепер модні:) Бачив, як біля троянди 99-тку загребли.ПОфіг передача,ручнік, 5 хв, і машини нема:)
ну на рахунок 5 хв можу посперечатися біля корони якута машину ципляли і починали піднімати так пройшло дета 15хв правда почали тільки піднімати і зразуж опустили ато напевно їм забашляли
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Новым эвакуаторам (последние два, которые они купили) [цензура]. К бордюру, не к бордюру. Выворачивай, не выворачивай. Два ремня. Пропускают под днищем. Лебедка (по сути мини-кран). Подняли, погрузили увезли. Раньше у меня знакомый чтобы избежать эвакуации мостился между деревьями (на Січових Стрільців, на противоположной стороне от того где все паркуются, возле Элита), сейчас такой вариант не проходит. Подъедут сбоку и аккуратно вытащат.
Сегодня вечерком наблюдал их на Зеленой возле водоканала, они так парой и ездят. Только ни хера нормально сделать не могут, встали поперек дороги, перегородили и тут же сделали пробку.
Сегодня вечерком наблюдал их на Зеленой возле водоканала, они так парой и ездят. Только ни хера нормально сделать не могут, встали поперек дороги, перегородили и тут же сделали пробку.
Ось можна повчитись паркуватись :lol: http://www.107.peugeot.co.uk/peugeot.swf
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей