Мені то нагадало анекдот.Звідки тут та машина я тут кожен день їжджу

Я ту дорогу переходив вже стіки раз таке, вперше.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну-ну..lizun писав:а песди можна дати так що ніхто нічого не замітить - це так щоб ти не був дуже самовпевненим.
про шо і мова. давити мудаків треба.Babak писав:А на ділянці від "сімьорки" до повороту на головний вокзал світлофорів для "немісцевих" пішоходів
шанс 1%vovka писав:А ще якщо випадково окажеться що його колега весь процес знімав на відео
я про конкретний випадок кажу. а не в загальнуму. дядько в 17ть років. бугага..vovka писав:А ще якщо потерпілий окажеться якимсь впливовим дядьком
Я кажу шо через таких оленів дуже великі проблеми і саме головне що той олень правий вот і я кажу шо всі пішоходи праві так що треба бути акуратним за тою баранкою!!!!!!!Fly писав:Nazarik
Ти розумієш шо ти городиш? Якийсь олень ішов пяний де хотів, накурений і т.п. Якшо ОЛЕНЬ сам не цінує свого життя то хто його буде цінувати?
думаю не тішать.Yelik писав:Ти думаєш мене пішоходи тішать? Але ж ми зараз про інше.. трохи
Але ж водій має зберігати безпечну швидкість, щоб вчасно зреагувати на події на дорозіlizun писав:якраз про це: чел в наушниках в "нігерському" прикиді.. в якому ніхрена не видно.. переходить дорогу - зону підвищеної небезпеки в першу чергу для нього! і що ти тут скажеш?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей