Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чи був я правий?
- Saba
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Номер:BC IA
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 7 рази
Збила мене маршутка.Ситуація наступна вертаюсь сьогодні зранку з села.Вийшов з маршутки несу молоко, яйця і т.д. Вихожу на дорогу, біля Скрині, там по бруківці машини їдуть в сторону центру, а по асфальті туда як на Мотозавод.Отже переходжу я асфальтовану дорогу, подивився вліво машин нема, я був впевнений шо там одностороній рух.Дохожу до другого боку, в капішоні і в наушниках (добре одне вухо поламане було).Тут дивлюсь вправо, [цензура] бус Мерседес такий великий бє мене в бік, я падаю продукти [цензура], сам в шоці. Почався спор з маршутчиком хто не правий, він мені почав доказувати шо тут рух в два боки поки я не сказав йдем дивитись на знаки, короче які там знаки я не знаю, просто сказав він повівся.Висадив всіх з маршутки ми сіли підщитали ущерб, близько 60 грн., потім він почав вибачатися завіз мене дохати.Почав давати не 60 грн.,а 100.Я вже пожалів, грошей небрав, він ше з сусіднього села родом.
Цікавить мене хто правий, бус ніяких сигналів не подавав мені (фарами не мігам не бібікав, переходив я в метрах 10 від зебри.
Цікавить мене хто правий, бус ніяких сигналів не подавав мені (фарами не мігам не бібікав, переходив я в метрах 10 від зебри.
- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
односільчани можуть один одного збивати
.. але ти був правий в одному, що не дав йому тягла...
В всіх решту випадках ти не правий
1. там двохсторонній рух - тимчасово поки будують дорогу з другого боку.
2. Ти не був на переході а був за 10 метрів від нього, і там є ше світлофор
3. Ти був в наушниках і в капюшоні і не дивився по сторонам,
4. треба було взяти з нього 100 грн.
ИМХО

В всіх решту випадках ти не правий
1. там двохсторонній рух - тимчасово поки будують дорогу з другого боку.
2. Ти не був на переході а був за 10 метрів від нього, і там є ше світлофор
3. Ти був в наушниках і в капюшоні і не дивився по сторонам,
4. треба було взяти з нього 100 грн.
ИМХО
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- GORGAN
ПДД для водія стосовно пішоходів - це хіба невелика помякшуюча обставина. Водій завжди неправий , бо керує засобом підвищеної небезпеки (якось так називається) , тому всіх дохлих пішоходів вішають завжди на водія, навіть якщо пішоходи просто лежать пяні на дорозі. (був такий випадок в знайомого).
Що стосується правий ти чи неправий, то тобі щеб добре було по вухам дати, шоп по сторонам дивився і дорогу переходив там де положено, і на зелене світло, а не як більшість твоїх односельчан - на будь яке. Водії теж люди, їх теж поважати потрібно. :)
Що стосується правий ти чи неправий, то тобі щеб добре було по вухам дати, шоп по сторонам дивився і дорогу переходив там де положено, і на зелене світло, а не як більшість твоїх односельчан - на будь яке. Водії теж люди, їх теж поважати потрібно. :)
- Saba
За шо?lizun писав: я б на місці маршрутчика ще песди тобі дав
Я зі Львова, а там просто хата є.Andre писав:односільчани
Там йде обїзд туда за МРЕВ, потім перед афальтованоєю дорогою біля скрині є переїзд через рейси на бруківку.Andre писав:1. там двохсторонній рух - тимчасово поки будують дорогу з другого боку.
Ото єдина моя помилка, світлофор трохи дальше.Andre писав:2. Ти не був на переході а був за 10 метрів від нього, і там є ше світлофор
дивився в один бік, бо був впевнений шо там одностороній рух, ти пристав мою реакцію коли подивився вправоAndre писав:не дивився по сторонам,

Обовязково буду уважним, тепер таке баження пересісти на машину з пішохода.
lizun
Дав би песди потім ніс би набагато більшу відповідальність, маршутчик був неправий, хотя я і себе невиправдовою.Там напевоно вина 50-50 все ж таки.Тому я небрав грошей, шофер мені видався порядним, тай при його зарплаті,ліпше хай своїм дітям шось купить
- Saba
:evil: :evil: :evil:GORGAN писав:то тобі щеб добре було по вухам дати, шоп по сторонам дивився і дорогу переходив там де положено, і на зелене світло, а не як більшість твоїх односельчан - на будь яке
Більше поваги, я ніколи б неподумав шо звіти поїде машина.Ніби в тебе ніколи не було випадків, коли ти неочікував, шось сталося.
-
- Стать:жінка
за перехід проїжджої частини в не положеному місці.Saba2106 писав:lizun написав:
я б на місці маршрутчика ще песди тобі дав
За шо?
а що тут виправдовуватись? ти не правий. от і все.Saba2106 писав:zun
Дав би песди потім ніс би набагато більшу відповідальність, маршутчик був неправий, хотя я і себе невиправдовою
а песди можна дати так що ніхто нічого не замітить - це так щоб ти не був дуже самовпевненим.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей