Только что смотрел передачу"Главная дорога"по НТВ(каждую субботу),рассказывали про "!!!!ДРЕГ!!!!-РЕЙСИНГ"
а когда мы наконец то удостоимся увидеть твоих ...япошек????????
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не знаю почему, но в Америке есть 3000-ные Митцыки которые имеютЛЁwА писав:Andre
Только что смотрел передачу"Главная дорога"по НТВ(каждую субботу),рассказывали про "!!!!ДРЕГ!!!!-РЕЙСИНГ"
в Питере,ну и показали отцов "Д.-Р."две одинаковые MSI 3000GT по 1000япошек в каждой,говорят 402м за 11.8 набирают,а скорость на финише 215км/ч.
а когда мы наконец то удостоимся увидеть твоих ...япошек????????
Дякую :lol: :lol: :lol: приємно чути, що мої старання пройшли не марно...ЛЁwА писав:Andre
CooooooooooooooooooooooooooooooooL!!!!!!!!!!!!!! Честно говоря она выглядит покруче этих 2-х 1000япошек(они там выглядели такими убитыми)!!!!!!!
А потерпіть ще днів з 10 і побачите, навіть послухати зможете...RS писав:Андрій машина ззовні супер! :app: А шо тепер під капотом , якшо не секрет
ДякуюSasha Van Gate писав:Красотааааа ))))))
ДякуюDimon писав:Coool!!ed:
І на етом спасибі... :?ghost™ писав:RS писав:Подаруєм наклейки!
Может лутче назвать "Еще спящая Ласточка Андре" ???Sasha Van Gate писав:Покольку общались не в той теме и начался сплошной офтоп, я создал отдельную тему и все перекинул сюда.
Адрес не треба, дякую, я його нікуди клеїти не збираюсь, крім того, я навіть свій адрес клеїти не буду. Думаю на машині взагалі не буде наклейок21043 SW писав:Навіть дві, адресу та "пірата"RS писав:Подаруєм наклейки!
Ну думаю можна щось оригінальніше ніж сині псикалки...RS писав:Вона і буде безкоштовна. А шо нам тобі подарити? Сині прискалки на капот?Може наклейку STREETRACER з якоїсь девятки "чіста" блатних пациків
. Запропонуй ти , та інші хай подумають...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей